Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

A10 autoset software update to include for her settings
#1
What do you think...will there ever be a software update to make the A10 autoset have the for her option....or am I dreaming.
It's exactly like that. . . . only totally different. . . . Sleep-well
Post Reply Post Reply
#2
Dream On, Dude

;+)
Post Reply Post Reply
#3
I notice that my A10 Autoset reports rera results on ResScan. I believe there is now an Autoset which does this and I happen to have one, although there is no external evidence on the machine labeling of this fact.
Something unknown is doing we don't know what.
(Professor Sir Arthur Eddington, astrophysicist)
Post Reply Post Reply


#4
Can you report the software version of your machine? The very last choice in 'Your Options' is 'About'; click on that and and you will see 'Device" and 'SW' and 'Machine Hours'. SW shows the software version; mine is SX567-0302, configured for Canada, oddly enough Smile I'm guessing your version should be later...
Post Reply Post Reply
#5
(07-24-2015, 07:52 PM)pholynyk Wrote: SW shows the software version; mine is SX567-0302, configured for Canada, oddly enough Smile I'm guessing your version should be later...

I have a A10 Autoset that was purchased this past April in Ontario. It does report RERAs and the software version is the same as yours - SX567-0320. I suspect the change is in the firmware rather than the software.

Post Reply Post Reply
#6
My A10 was purchased May 15th and it reports RERAs. My S.W version is sx567-0302
It's exactly like that. . . . only totally different. . . . Sleep-well
Post Reply Post Reply


#7
so, if they are the same then -320 and -302 are the same (Did Riven just transpose the last two digits of the SW version?) otherwise, it seems sensible that -320 came after the -302.
Dedicated to QALity sleep.
You'll note I am listed as an Advisory Member. I am honored to be listed as such. See the fine print - Advisory Members as a group provide advice and suggestions to Apnea Board administrators and staff concerning Apnea Board operation and administrative policies. Membership in the Advisory Member group should not be understood as in any way implying medical expertise or qualification for advising Sleep Apnea patients concerning their treatment.
Post Reply Post Reply
#8
(07-26-2015, 05:42 AM)quiescence at last Wrote: so, if they are the same then -320 and -302 are the same (Did Riven just transpose the last two digits of the SW version?) otherwise, it seems sensible that -320 came after the -302.

My bad. My version is 0302 and not 0320. Sorry for the confusion. I still feel that the change is more likely to be in the firmware/hardware/jumper pins than the software, but I could be wrong. Also, I would think ResMed would try to keep all of its A10 AutoSet machines up to date with the same SW version. Perhaps even all A10s may be at the same SW version. Anyone out there with a A10 CPAP, Elite, For her have the same SW version?

Looks like apnea sleep isn't my only problem.Bigwink
Post Reply Post Reply
#9
I have the S10 and my spouse has the S10 For Her model.

Both were purchased at the same time back in April 2015.

The S10 and the S10 For Her units we have both report RERAs.

About screen on both units reports SW sx567-0302.

Saldus Miegas
Post Reply Post Reply


#10
(07-26-2015, 05:15 PM)SaldusMiegas Wrote: I have the S10 and my spouse has the S10 For Her model.

Both were purchased at the same time back in April 2015.

The S10 and the S10 For Her units we have both report RERAs.

About screen on both units reports SW sx567-0302.

Saldus Miegas

I have the A10 autoset and my wife just got the A10 autoset for her 2 days ago.....they both report RERAs.
It's exactly like that. . . . only totally different. . . . Sleep-well
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Respironics Bipap Auto SV settings ?? ecojedi 16 269 02-23-2017, 01:18 PM
Last Post: Sleeprider
  Can't seem to dial my settings in C0mbe 2 136 02-18-2017, 01:32 PM
Last Post: C0mbe
  How to access Airsense 10 Expiratory pressure relief (EPR™) settings CCDrogan 3 167 02-17-2017, 11:30 PM
Last Post: trish6hundred
  [Equipment] How to properly set VAuto clinician settings? Jioaa1988 4 200 02-08-2017, 09:35 AM
Last Post: Sleeprider
  Vertigo/CPAP Pressure Update- CPAP causing inner ear problems SuperSleeper 68 66,366 02-08-2017, 08:20 AM
Last Post: Newbee2016
  help with settings 4speed 3 268 02-04-2017, 04:47 PM
Last Post: trish6hundred
  Fine tuning settings Cranberry Ray 4 388 01-07-2017, 05:08 AM
Last Post: kwhenrykerr

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.