Post Reply 
Adjusting System One RemStar Pro with C-Flex+ (450P) settings
Author Message
JudgeMental Offline

Advisory Members

Posts: 324
Joined: Feb 2012

Machine: Respironics DreamStation Auto-CPAP
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Respironics Amara View
Humidifier: Respironics
CPAP Pressure: 11-14
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Florida USA

Post: #11
RE: Adjusting System One RemStar Pro with C-Flex+ (450P) settings
I agree with other posted suggestions. Get yourself a cheap 2GB SD card and use that or get one out of your digital camera if you have one and use that. Reformat it first. A 2GB card will last you a lifetime. The CPAP writes very little info on it daily. Insure that the write-to button is enabled, and NOT toward the short end or the copper connection end.

I notice that you are not using software, so I might encourage you to download the free SleepHead or Encorebasic software from this site. It is quite beneficial to see how your progress is going.

If you feel that you have received or used beneficial infomation such as available free software downloads or free clinician manuals from this web site, I might suggest a donation to the ApneaBoard owner/operator.

Yesterday is history; Tomorrow is a mystery; Today is a gift; Thats why its called "The Present".
11-27-2012 01:27 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
dcgrafix Offline

Preferred Members-2

Posts: 203
Joined: Sep 2012

Machine: Philips Respironics System One RemStar Pro with C-Flex+ (461CA)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro Large
Humidifier: Respironics System one
CPAP Pressure: 8
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic Other Software

Other Comments: Diabetes type 2

Sex: Male
Location: BC Canada

Post: #12
Wink RE: Adjusting System One RemStar Pro with C-Flex+ (450P) settings
(11-25-2012 09:56 PM)p28312 Wrote:  I am able to get into the clinician menu, but Im not sure how to get my settings to "stick". If I exit the clinician menu and reinsert my card, the settings are lost. If I try to insert my card while in the clinician menu, I get an SD card error (reinsert card). I just had my pressure changed and they wiped out my Flex+ setting.

also, Im not sure why Im not setup for autoIQ..does this work? I would think this would be better than a constant pressure..

Thanks!

Hi p28312

I can send you some PDF files & other information including software to help you.

Check your Private Messages (PM)
11-27-2012 02:34 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No setup menu option RemStar Pro 460P buschjd 9 156 01-11-2017 05:58 PM
Last Post: OpalRose
  Fine tuning settings Cranberry Ray 4 237 01-07-2017 05:08 AM
Last Post: kwhenrykerr
  Problems with my humidifier settings...... binky12 9 458 01-02-2017 06:20 PM
Last Post: binky12
  Help with Bipap settings SupraSeth94 18 566 12-29-2016 05:26 PM
Last Post: Sleeprider
  Having difficulty adjusting to CPAP cbdoc 11 543 12-26-2016 06:46 PM
Last Post: kwhenrykerr
  Mask settings on Dreamstation? Russatrice 10 694 12-25-2016 11:39 PM
Last Post: eseedhouse
Question Remstar 450P - Does it Have Auto Trial? kacn6771 9 293 12-22-2016 02:50 PM
Last Post: Sleeprider

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)