Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Aircurve Question
#21
RE: Aircurve Question
(02-09-2021, 10:30 AM)SarcasticDave94 Wrote: As I recall, no OSCAR doesn't write onto the SD. But if it does, the ResMed 10 series machines aren't affected. Windows however may write some file. ResMed 9 series was affected, and you had to lock your SD before inserting it into you PC.

Thanks, good to know!
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#22
RE: Aircurve Question
If the card was not in the machine when the leak happened, you won't get the chart. No harm in having the SD card ready to go if you need it.
Sleeprider
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com

____________________________________________
Download OSCAR Software
Soft Cervical Collar
Optimizing Therapy
Organize your OSCAR Charts
Attaching Files
Mask Primer
How To Deal With Equipment Supplier


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#23
RE: Aircurve Question
(02-09-2021, 11:49 AM)Sleeprider Wrote: If the card was not in the machine when the leak happened, you won't get the chart.  No harm in having the SD card ready to go if you need it.

The card stays in the machine and it's the same card from the one I traded in, so all the data should be there...
Post Reply Post Reply
#24
RE: Aircurve Question
I took a look at my data in OSCAR, and only last nights data was there... (I was told that my SD card would retain data from the other machine)
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#25
RE: Aircurve Question
No, an SD card can only be registered to one machine. It uses a file to store the CPAP's serial number.
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Beginner's Guide to Sleepyhead and OSCAR
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#26
RE: Aircurve Question
What CR did not say, is if a different serial number is on the SD card, it gets formatted out of existence. This is intentional. DMEs used to just cycle cards between user's machines, so formatting foreign serial number data was a way to prevent revealing other user's data or mostly mixing everything up for the provider.
Sleeprider
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com

____________________________________________
Download OSCAR Software
Soft Cervical Collar
Optimizing Therapy
Organize your OSCAR Charts
Attaching Files
Mask Primer
How To Deal With Equipment Supplier


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#27
RE: Aircurve Question
(02-09-2021, 06:17 PM)Sleeprider Wrote: What CR did not say, is if a different serial number is on the SD card, it gets formatted out of existence.  This is intentional. DMEs used to just cycle cards between user's machines, so formatting foreign serial number data was a way to prevent revealing other user's data or mostly mixing everything up for the provider.

I sent my DME Tech an email and asked if she kept my old card and she told me she would mail it to me. I could have sworn she told me that she put my old card in my new machine, but apparently not. When I get it I will see if the data shows up in OSCAR and take a look see...
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#28
RE: Aircurve Question
(02-09-2021, 05:33 PM)Crimson Nape Wrote: No, an SD card can only be registered to one machine.  It uses a file to store the CPAP's serial number.

Makes sense!  Thanks
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Pressure] Help with Settings -Resmed AirCurve 10 VAuto GrantT 15 334 02-23-2021, 02:35 PM
Last Post: Sleeprider
  ResMed AirCurve 10 Vauto - Auto Shut Off FifthAvenue 1 76 02-20-2021, 07:58 AM
Last Post: OpalRose
  Aircurve Vauto - Want to change rise time/easy breathe but keep auto benefits Sugarvenom 9 176 02-19-2021, 10:50 AM
Last Post: Sleeprider
  Aircurve 10 ASV Pressure bar westerneagle 7 152 02-12-2021, 10:37 AM
Last Post: westerneagle
  [Equipment] ResMed AirCurve 10 VAuto water usage? OutandBack 9 285 02-12-2021, 10:27 AM
Last Post: verysincere
  [CPAP] [mb635] - AirSense 10 Autoset to Aircurve 10 ASV mb635 82 3,430 02-06-2021, 12:48 PM
Last Post: mb635
  Resmed Aircurve 10 djhvyc 4 293 01-31-2021, 07:54 PM
Last Post: Sleeprider


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.