Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Airsense 10 Autoset, AHI=0.0 "glitch"
#1
Just an FYI for all the A10 Autoset users out there, I had a string of 4 nights with 0.0 AHI. I thought that might have been too good to be true, even though my data in Sleepyhead did not suggest that the lack of calls was inaccurate. I saw on another thread here that you should perform a power cycle (i.e., unplug then plug back in) if this happens, and lo and behold, since then my AHI's are back to normal (for me), 0.2-0.6.

Thus, before you get too excited about your string of "perfect" nights, you might want to perform the above to make sure it's not an electronic or software glitch.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  First time set-up Resmed Airsense 10 autoset Ruee 4 44 58 minutes ago
Last Post: srlevine1
  ResMed AirSense 10 AutoSet for Her pollyottis 5 67 4 hours ago
Last Post: CB91710
  AirSense S10 vs S9 Autoset: Should I Upgrade? Tabbycat 11 496 12-14-2017, 10:08 PM
Last Post: Tabbycat
  Wireless connection issue in Canada on AirSense 10 Autoset? josephww 21 1,149 12-01-2017, 03:10 PM
Last Post: pholynyk
  ResMed AirSense 10 Autoset - Loud! Jamizer 23 1,101 11-28-2017, 06:49 PM
Last Post: GordNWT
  [Equipment] Airsense 10 Autoset Current Firmware? grimloktt 15 1,401 11-27-2017, 09:39 PM
Last Post: nzbrian
  [split] New member - Res-Med AirSense S10 CPAP or Autoset BJ54 6 321 11-13-2017, 01:39 PM
Last Post: Sleep2Snore

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.