Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Airsense 10 filter replaced, still get replace message.
#1
Airsense 10 filter replaced, still get replace message.
Turned machine on, got "It's time to replace your filter." message. Opened the cover,
tossed the old filter, put in a new one, closed the cover. Message remained. Powered
off, powered on. Message reappeared. No info in the user booklets.

What's the magic spell? [Image: thanks.gif]
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#2
RE: Airsense 10 filter replaced, still get replace message.
I don’t know how to reset, I have never got that. I have the reminders shut off and just change them the 1st of each month.
Apnea (80-100%) 10 seconds, Hypopnea (50-80%) 10 seconds, Flow Limits (0-50%) not timed  Cervical Collar - Dealing w DME - Chart Organizing
Post Reply Post Reply
#3
RE: Airsense 10 filter replaced, still get replace message.
(04-01-2021, 09:45 AM)staceyburke Wrote: I don’t know how to reset, I have never got that. I have the reminders shut off and just change them the 1st of each month.

Once this mystery is solved, I’ll do that.  Thanks for the tip.
Post Reply Post Reply
#4
RE: Airsense 10 filter replaced, still get replace message.
Look in the Clinical menues under Options / Reminders / Filter
Sleeprider
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com

____________________________________________
Download OSCAR Software
Soft Cervical Collar
Optimizing Therapy
Organize your OSCAR Charts
Attaching Files
Mask Primer
How To Deal With Equipment Supplier


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#5
RE: Airsense 10 filter replaced, still get replace message.
Problem was, couldn’t get the Huh message off the screen.
Finally held the round knob down. That did it.

All is now well.

Thanks
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Equipment] DreamStation "Check Power" message HerbieK 0 41 Yesterday, 08:03 AM
Last Post: HerbieK
  bacteria filter question Gumby Bunny 10 300 03-16-2021, 04:01 PM
Last Post: hegel
  bacteria filter program on autoset 10 hegel 0 132 02-24-2021, 06:40 PM
Last Post: hegel
  Does anyone know when ResMed is likely to replace the S10 with a new model? green wings 12 707 02-19-2021, 03:03 PM
Last Post: DaveL
  Tube may be blocked message yankees123 4 229 02-17-2021, 06:26 PM
Last Post: yankees123
  Inline Filter Questions Jake B 11 286 02-15-2021, 09:06 PM
Last Post: Jake B
  germ filter and pressure increase question hegel 10 319 02-09-2021, 04:48 PM
Last Post: hegel


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.