Thread Closed 
Archived SleepyHead Discussions [Q&A Thread from Jun-2014 thru Aug 2015]
Author Message
Montreat Offline

Members

Posts: 9
Joined: Jan 2015

Machine: Airsense 10 - Started 02/05/2015
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Quattro Mirage - Small
Humidifier: Integrated
CPAP Pressure: 5-15
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments: Switched to APAP from fixed on 5/21/15

Sex: Male
Location: Northwest NC Mountains -

Post: #301
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
(02-13-2015 01:18 PM)Sleeprider Wrote:  The only thing being transmitted is compliance data, and that is not reliant on the SD card.

I thought that it was transmitting at least some basic data beyond the usage information since it shows up on the Resmed MyAir online screen. The tech that set me up with it last week told me that he has on two other patients used the feature to remotely adjust their Airsense 10 machines which I would think requires more than just the usage data. I may try tomorrow since that is Saturday and I can be more flexible with my time. The computer that I have SH set up on is not at the location that I use the cpap machine. From the time that I stop the machine in the morning until I get back to that location weekdays is about all day. Once my three months "rental" is up and insurance settles up, I might look at changing my system to auto set which is what I really wanted to start with. Having the SH data and analysis would be helpful in knowing what specifically I should try.
02-13-2015 05:29 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
DeepBreathing Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 2,297
Joined: Sep 2013

Machine: Resmed S9 VPAP Adapt
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Resmed H5i
CPAP Pressure: EPAP: 9 - 15 PS: 3 - 10
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Perth, Western Australia

Post: #302
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
(02-09-2015 06:04 PM)sgearhart Wrote:  I'm running version 0.9.8.1-testing on 2 different computers and allow each one to download the CPAP data separately. Recently I noticed that on certain days, on both computers, that when I print the Daily report an additional Flow Rate chart will appear, a total of 2 Flow Rate charts. One is labeled; "Entire Day's Flow Waveform" and the other is labeled; "Current Selection". I doesn't show up on the screen, only in the printout. This occurs only once in awhile and occurs on both computers for the same day. I am looking at the complete day. I haven't found any setting in Preferences that would trip this option.

If you have zoomed in on a selection on the charts screen, the detailed flow for that selection will be printed, in addition to the other "all night" charts.

DeepBreathing
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Bed

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
02-13-2015 09:26 PM
Find all posts by this user
DeepBreathing Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 2,297
Joined: Sep 2013

Machine: Resmed S9 VPAP Adapt
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Resmed H5i
CPAP Pressure: EPAP: 9 - 15 PS: 3 - 10
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Perth, Western Australia

Post: #303
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
(02-13-2015 05:29 PM)Montreat Wrote:  
(02-13-2015 01:18 PM)Sleeprider Wrote:  The only thing being transmitted is compliance data, and that is not reliant on the SD card.

I thought that it was transmitting at least some basic data beyond the usage information since it shows up on the Resmed MyAir online screen.

You're right - the machine internally stores a lot of data, with the high data rate information (eg flow waveform) stored only on the CD card. I'm not sure of the breakdown between internal / card storage, and of course I can't find it on Resmed's "improved" new site. Sad

DeepBreathing
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Bed

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
02-13-2015 09:31 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
wjheim Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Nov 2014

Machine: ResMed S9
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: none
Humidifier: none
CPAP Pressure: 9
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #304
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
When I download and install Sleepyhead software it works fine. When I come to use it the second time I get a Qt5Core.dll error and the software will not open. I have tried this on Windows 7 and Windows 8.1 with the same results. Has anyone had this problem that found a solution.
02-14-2015 05:30 PM
Find all posts by this user
SuperSleeper Offline

Administrators

Posts: 9,976
Joined: Feb 2012

Machine: PR System One REMstar Auto (DS560)
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: ResMed Mirage Swift II
Humidifier: none
CPAP Pressure: 12.5 - 18.5 cmH20 (auto range)
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments: Have diabetes Type II

Sex: Male
Location: Illinois, USA

Post: #305
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
(02-14-2015 05:30 PM)wjheim Wrote:  When I download and install Sleepyhead software it works fine. When I come to use it the second time I get a Qt5Core.dll error and the software will not open.

Did you move the SleepyHead.exe file from it's original folder perhaps? If so, please read this note from JediMark:

jedimark Wrote:Is the Qt5Core.dll file inside the same folder as the SleepyHead.exe executable?

SleepyHead.exe needs to live inside the folder with all it's plugins and DLL's.. If you want a desktop link, you need to right click on SleepyHead.exe, then create a shortcut, then drag the shortcut outside to your desktop/menu/wherever.

SuperSleeper
Apnea Board Administrator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.

02-14-2015 09:56 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
jgaspar Offline

Members

Posts: 17
Joined: Feb 2015

Machine: S9
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10
Humidifier: H5i
CPAP Pressure: 8.5-10.5
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #306
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
Hi Guys!
I'm new here.
I can not see Leak Statistics in SleepyHead! I have a S9 Autoset.
I rebuild the database, and reinstalled the program and nothing happening.

J.Gaspar
CPAP - Bad with it, Worse without it! Loco
02-17-2015 11:06 AM
Find all posts by this user
wjheim Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Nov 2014

Machine: ResMed S9
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: none
Humidifier: none
CPAP Pressure: 9
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #307
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
Thanks for your help. I created my desktop shortcut the wrong way. Everything is working now.
02-17-2015 07:03 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
jgaspar Offline

Members

Posts: 17
Joined: Feb 2015

Machine: S9
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10
Humidifier: H5i
CPAP Pressure: 8.5-10.5
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #308
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
(02-17-2015 11:06 AM)jgaspar Wrote:  Hi Guys!
I'm new here.
I can not see Leak Statistics in SleepyHead! I have a S9 Autoset.
I rebuild the database, and reinstalled the program and nothing happening.

I can see on ResScan of Resmed, but not in SleepyHead!
Someone else had the same problem?

J.Gaspar
CPAP - Bad with it, Worse without it! Loco
02-18-2015 12:12 PM
Find all posts by this user
Sleeprider Offline
Wiki Editor
Advisory Members

Posts: 3,400
Joined: Dec 2014

Machine: Resmed Aircurve 10 Vauto
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: Resmed Airfit P10
Humidifier: Resmed Climateline
CPAP Pressure: Auto Bilevel 18/9, PS 3
CPAP Software: ResScan SleepyHead EncoreBasic

Other Comments:

Sex: Male
Location: Where they make Respironics

Post: #309
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
Edited...not the solution I though it was.

______________________________________________
Organize your SleepyHead Data
Post your SleepyHead Data from Imgur
Robysue's Beginner's Guide to Sleepyhead
(This post was last modified: 02-18-2015 12:46 PM by Sleeprider.)
02-18-2015 12:20 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
DeepBreathing Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 2,297
Joined: Sep 2013

Machine: Resmed S9 VPAP Adapt
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Resmed H5i
CPAP Pressure: EPAP: 9 - 15 PS: 3 - 10
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Perth, Western Australia

Post: #310
RE: SleepyHead Software - Beginner's Guide, Questions, Answers & Discussion
(02-18-2015 12:12 PM)jgaspar Wrote:  
(02-17-2015 11:06 AM)jgaspar Wrote:  Hi Guys!
I'm new here.
I can not see Leak Statistics in SleepyHead! I have a S9 Autoset.
I rebuild the database, and reinstalled the program and nothing happening.

I can see on ResScan of Resmed, but not in SleepyHead!
Someone else had the same problem?

Hi jgaspar, welcome to Apnea Board. Just to clarify, can you see the leak statistics in the details pane, just below the big pie chart? If so, then it's being recorded OK.
   

If the stats are there but the graph is not, click on the pop-up menu down on the bottom right corner of the screen (normally labelled Event Flags) and turn on the leak graph from there.
   

DeepBreathing
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Bed

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
02-19-2015 07:29 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Arrow ResScan CPAP Reporting Software (current version: 5.5) [Archived Discussions] SuperSleeper 1,109 484,667 08-25-2015 07:10 PM
Last Post: SuperSleeper
Idea Updates to SleepyHead [May 2015] SuperSleeper 21 3,398 06-26-2015 04:45 PM
Last Post: Mark Douglas
Arrow EncoreBasic 2.4.8.0 CPAP Reporting Software [Archived read-only thread] EncoreBasic User 142 53,956 02-18-2015 11:29 AM
Last Post: on the virge
Information Archived SleepyHead Discussions [Q&A Thread from Sep-2011 thru May 2014] SuperSleeper 484 172,648 05-28-2014 12:23 PM
Last Post: SuperSleeper

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)