Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[CPAP] No data on a Resmed S8
#11
(11-03-2015, 09:34 PM)jonde Wrote: Does it need the smart card to display data?
No. Actually, unlike S9 and AirSesnse 10, the S8 store all data on the machine including detailed data. You only insert the data card in the machine when you want to copy the data on the data card and once data copied on the data card, you'll need to remove it


Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#12
I replaced my data card in my S8 after downloading the data but then I downloaded the data daily except when on vacation. When on vacation, I often left my data card in the machine for 5-7 days. No problem.

Best Regards,

PaytonA

Admin Note:
PaytonA passed away in September 2017
Click HERE to read his Memorial Thread

~ Rest in Peace ~
Post Reply Post Reply
#13
With the external storage device out of consideration, and if an erase/restore to default does't fix it, the machine is probably broken. I wonder if the internal storage is a plug in unit which can be re-seated.
Post Reply Post Reply
#14
(11-04-2015, 01:25 PM)PaytonA Wrote: When on vacation, I often left my data card in the machine for 5-7 days. No problem.

Best Regards,

PaytonA
Leaving the data card in the machine wouldn't get any additional data but then when on vacation, removing the data card for safe keeping is the last thing on your mind .................... Coffee
Post Reply Post Reply
#15
It is hard to tell what the last thing on my mind really is!!

Admin Note:
PaytonA passed away in September 2017
Click HERE to read his Memorial Thread

~ Rest in Peace ~
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#16
Old thread but for anyone that searches for this and needs a fix

There is a battery on the motherboard that needs to be replaced. Once changed your unit will store data for a certain amount of time. It clears itself at 12pm.

The second manual shows how to disassemble
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  How does ResMed transmit data to SleepyHead? tlippy 6 130 Yesterday, 03:14 PM
Last Post: prodigyplace
  Resmed Airmini Therapy Data available? spacemanspiff 7 312 05-24-2018, 02:45 PM
Last Post: Fats Drywaller
  IF I insert an SD card to get data for Sleepyhead will my ResMed still send data theMezz 3 398 04-20-2018, 07:52 PM
Last Post: theMezz
  [Equipment] No access to reset data on Resmed S9 Nugnut 4 337 04-02-2018, 04:00 AM
Last Post: Nugnut
  [Equipment] Question about erasing data on ResMed AirSense 10 PaulKTF 2 238 03-24-2018, 03:53 PM
Last Post: PaulKTF
  SD Data Card Erasing data yogigupta 4 401 01-30-2018, 10:42 AM
Last Post: kiwii
Question [Equipment] ResMed Data frankresmeds9 4 318 11-13-2017, 06:49 AM
Last Post: frankresmeds9

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.