Post Reply 
[CPAP] ResMed Data Load
Author Message
ENJ Offline

Members

Posts: 15
Joined: Oct 2013

Machine: System One RemStar Auto with A-Flex (560P)
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: Phillips Respironics
Humidifier: Phillips Respironics
CPAP Pressure: 4-14
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Wimberley, Texas

Post: #1
ResMed Data Load
I am newbie...been using REMstar Auto A-Flex Model 560P...
I've loaded ResMed software and it seems to run ok... however, when attempting to load/import data it does not recognize a disk is connected or that data that has been copied and loaded to a directory on my PC Win XP Pro...

D:\A-Flex Readings\P-Series\P097245646E8C\p0 (detail files under p0)

Any suggestions would be helpful...

I have loaded SleepyHead and it recognizes data in PC directory - no problem...

Thanks in advance...
Ed
10-14-2013 01:33 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,946
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #2
RE: ResMed Data Load
Hi ENJ
ResScan only works with ResMed machines and does not works any other machines
10-14-2013 02:38 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
trish6hundred Offline

Advisory Members

Posts: 6,630
Joined: May 2012

Machine: Resmed S9 AutoSet for Her
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Fisher & Paykel Simplus
Humidifier: H5i Heated Humidifier
CPAP Pressure: 10 - 7-20 Cm H2O
CPAP Software: Not using software

Other Comments: I started CPAP in 2008. Totally blind since birth.

Sex: Female
Location: Missouri, USA

Post: #3
RE: ResMed Data Load
Hi ENJ,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there for answers to your questions about data-management software.
Best of luck to you with your CPAP therapy.

trish6hundred
10-14-2013 02:38 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Tez62 Offline

Monitors

Posts: 840
Joined: Feb 2013

Machine: Resmed S9 Autoset
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Resmed Mirage Quattro
Humidifier: Resmed
CPAP Pressure: 5-15
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Melbourne, Australia

Post: #4
RE: ResMed Data Load
Welcome ENJ, I agree with zonk, just use Sleepyhead
10-14-2013 03:27 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
RonWessels Offline

Preferred Members-2

Posts: 465
Joined: Jun 2013

Machine: REMstar Auto AFlex DS560TS
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: ComfortGel Blue
Humidifier: REMstar Heated Tube DS6T
CPAP Pressure: 11 - 20
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments: CMS50F Pulse Oximeter

Sex: Male
Location: Ontario, Canada

Post: #5
RE: ResMed Data Load
While ResMed offers an "official" data examination program for free (ResScan), the equivalent Philips Respironics program, called "EncoreViewer", costs around $100.

SleepyHead is free third-party software that supports multiple machines, and is apparently superior, although it does glitch on occasion.
(This post was last modified: 10-16-2013 12:47 PM by RonWessels.)
10-16-2013 12:47 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Money [News] IS RESMED SELLING DATA TO DR. OZ? srlevine1 11 386 01-11-2017 03:59 PM
Last Post: tedgreen
  Why does Sleepyhead data not match my machine's data? Ihaveapnea 8 348 01-06-2017 06:19 PM
Last Post: Ihaveapnea
  Need to get Data from Resmed Vpap Auto (not the S9) wilkr 3 125 01-05-2017 12:10 AM
Last Post: justMongo
  [CPAP] No data on a Resmed S8 Kozyair 15 1,284 01-04-2017 05:06 AM
Last Post: OmgLetMeSleep
  Resmed Aircurve V10 Auto data? Dshow 6 244 01-02-2017 06:10 PM
Last Post: trish6hundred
  [Equipment] ResMed AirSense - Is there data storage on the SD card AND in the unit itself? FormerFed 19 2,945 11-03-2016 03:17 PM
Last Post: PreciousRoy
  Resmed Airsense 10 CPAP data versus Resmed Airsense 10 Autoset data David P. 4 788 10-29-2016 08:42 PM
Last Post: trish6hundred

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)