Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[CPAP] ResMed S9 non-volatile memory questions
#1
I use a ResMed S9 AutoSet machine. My provider is having trouble getting compliance data from my machine. To make a long story shorter, I know there is data in my machine that is not visible on the SD card. I can see reports (day, week, month, 3 months, etc.) with the SD card removed from the machine! When I send the data from the SD card to my equipment supplier, they can not see the required data. Does anyone know how to get ALL DATA from the machine onto the SD card?
Post Reply Post Reply
#2
As soon as you put the card in, it copies the data over. If the card was not in there while you slept, it doesn't keep some of the data but does have the hours used and AHI.

Have you tried a different card? Or reformat the one you have? If they have issues with compliance, take the machine in to them so they can directly see it.
PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.




Post Reply Post Reply
#3
welcome to the board
you,re saying ... you can see the data on the machine but no data on the card
check the card inserted in the machine all the way ... the machine write data on the card
you can download ResScan and check for yourself




Post Reply Post Reply


#4
There's something screwy with the way it writes data to the card. If possible, leave the card in 24 hours and see if it shows up.

You might also try getting another 2 GB SD card and sticking it in the machine. The S9 will probably ask to format the card, let it do so.

What do you mean by "send the data from your card to the supplier? Are you sending the SD card, or are you trying to e-mail it? ResMed does some screwy, non-standard things with the data storage on the card, so it might not work if you try to e-mail it.
Get the free SleepyHead software here.
Useful links.
Click here for information on the main alternative to CPAP.
If it's midnight and a DME tells you it's dark outside, go and check it yourself.
Post Reply Post Reply
#5
Also make sure the "Lock" on the SD Card is in the unlocked space. Welcome to the Forum!
Tim
Finger Lakes Region, NY
Post Reply Post Reply
#6
Hi kiachini and WELCOME! to the forum.!
Best of luck to you with your CPAP therapy.
trish6hundred
Post Reply Post Reply




Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  poor memory 999calls 4 405 01-08-2017, 07:25 AM
Last Post: kwhenrykerr
  Memory Loss Newbee2016 22 1,292 11-25-2016, 02:15 PM
Last Post: kwhenrykerr
  [CPAP] Do sleep MD's use memory card data? beet 15 1,259 09-23-2016, 07:25 PM
Last Post: richb
  Changed to resmed 10 auto, several questions Shockwave 10 976 08-31-2016, 07:03 PM
Last Post: Shockwave
  [Equipment] what kind of memory card is used for REMSTAR System One DS560? asdftalk 10 916 07-03-2016, 09:18 PM
Last Post: egzbuen
Thumbsdown ResMed AirSense 10 Questions mavmannate 4 1,113 02-29-2016, 06:30 PM
Last Post: trish6hundred
  Newbie just got a Resmed P10 and has questions jhtrader 2 623 11-24-2015, 09:24 PM
Last Post: DariaVader

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.