Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Can I use ds1 card with resmed 11?
#11
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
Ok - another thread suggesting formatting with windows was problematic! I have done it there and could force fat32 though. Trying again tonight.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#12
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
formatted with windows which let me choose fat32

powered off machine and inserted

few nights later, still no valid machine data :/
Post Reply Post Reply
#13
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
Can you save a file to the SD card on your PC?
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#14
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
yes that works ok, can remove and reinsert to PC and open that file ok
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#15
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
On the off chance that you have a flaky card, do you have another one to try? Are there any warnings on the AS11? Just for the heck of it, leaving the AS11 powered up, try turning on the Write-Protect on the SD card and put it in the AS11. It should let you know about it.
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#16
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
no don't have another on hand to try

when I put it in with the power on, it just says loading may take up to two minutes

just flipped wrote protect and put it in, it went to warning read only pretty quick

guess I'll order up another
Post Reply Post Reply
#17
RE: Can I use ds1 card with resmed 11?
New card, formatted to fat32 I have data finally!
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ResMed AirSense 11 SD card not getting SOME data SKPC 5 657 03-27-2022, 02:03 PM
Last Post: SKPC
  ResMed's ResScan 5.9 not reading SD Card reader JohnnySee 11 1,387 10-16-2020, 05:13 AM
Last Post: JohnnySee
  ResMed SD Card Datalog Empty tomgates 3 915 06-02-2020, 04:57 PM
Last Post: tomgates
  Newbie and issue reading SD card data from ResMed Airsense 10 sndraco 0 1,394 12-12-2019, 07:49 PM
Last Post: sndraco
Surprised Oscar / Resmed S9 / Unlocked SD Card problem eugene.robitaille 13 3,177 11-18-2019, 02:07 AM
Last Post: holden4th
  ResMed 10 AutoSet Sd card? pmichaud 12 2,027 10-19-2019, 02:46 PM
Last Post: SarcasticDave94
  New ResMed 10 machine and SD card goodn 9 1,172 09-19-2019, 08:25 AM
Last Post: pholynyk


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.