Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Can't Download Data to ResScan
#1
My new AirSense 10 AutoSet was switched last week because it sounded bad. I was downloading data to ResScan 5.1 since I got my first AirSense 10 in January. But now, I tried reading the new SD card on new AirSense 10 AutoSet and I am getting a QuickStart message on ResScan that the hardware is not compatible with my version of ResScan. I am using the same SD card as before so I don't know why I can't download anymore. Does anyone know if ResMed changed the data format of the SD card since January so that ResScan 5.1 doesn't work anymore? Thanks.
I made a mistake in my post. I am using the same SD card reader as before. The SD card is from the new AirSeries 10 Autoset that I just received.
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
You may try updating ResScan. The latest version was 5.4 but they apparently rolled it back to 5.3.

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#3
Hi bigheadr,
WELCOME! to the forum.!
Much success to you with your CPAP therapy and hang in there for more responses to your posts.
trish6hundred
Post Reply Post Reply
#4
(10-22-2015, 06:45 PM)bigheadr Wrote: My new AirSense 10 AutoSet was switched last week because it sounded bad. I was downloading data to ResScan 5.1 since I got my first AirSense 10 in January. But now, I tried reading the new SD card on new AirSense 10 AutoSet and I am getting a QuickStart message on ResScan that the hardware is not compatible with my version of ResScan. I am using the same SD card as before so I don't know why I can't download anymore. Does anyone know if ResMed changed the data format of the SD card since January so that ResScan 5.1 doesn't work anymore? Thanks.
I made a mistake in my post. I am using the same SD card reader as before. The SD card is from the new AirSeries 10 Autoset that I just received.

I believe this is the latest version:
http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...-available
OpalRose
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com

Organize your SleepyHead Charts
Using Attachments to Post ScreenShots and Images.


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Gross ResScan on Windows under VMWare on a Mac - whither the SD Card Reader? allanri 8 103 Yesterday, 01:48 PM
Last Post: jaswilliams
Information [Admin Note] New ResScan version 5.9 SuperSleeper 21 6,425 05-15-2018, 05:39 AM
Last Post: OpalRose
  cpap info download with no SD card, external modem only confusedcpap 7 511 05-14-2018, 08:07 PM
Last Post: smegnl
  Automating FlashPAP/SleepyHead Download davidb01 1 808 05-09-2018, 08:20 AM
Last Post: yrnkrn
  user data import on ResScan Vandroza 3 165 05-05-2018, 03:23 PM
Last Post: jaswilliams
Question ResMed software download open error msg David Goldman 2 185 05-04-2018, 01:23 AM
Last Post: SuperSleeper
  ResScan 5.9 help HopeCPAPHelps 2 207 04-30-2018, 11:49 PM
Last Post: jaswilliams

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.