Post Reply 
Changing modes on machine inadvertently?
Author Message
Tom in RI Offline

Preferred Members

Posts: 31
Joined: May 2013

Machine: System One RemStar BiPAP Auto with Bi-Flex (750P)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Quattro
Humidifier: Philips Respironics System One Heated Humidifier
CPAP Pressure: 16/9
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Rhode Island

Post: #1
Changing modes on machine inadvertently?
I have been using Sleepyhead since becoming aware of it here a little bit back. Over the weekend I neglected to put my card back into my machine for a couple of days, instead it stayed in my computer. This morning I slipped the card back into my Bi-PAP machine and it updated. When I put it back into my computer Sleepyhead showed limited data for the last two days and it now shows the mode as Auto C Flex x3, it had been Bi-Level Bi Flex x3. Is this a change I could have caused fumbling with turning the machine on?
06-24-2013 06:41 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #2
RE: Changing modes on machine inadvertently?
If not mistaken if the SD card been let out while using the machine ... detailed data with graphs is lost and cannot be retrieved

Detailed data written directly on the card (not stored in the machine)
06-24-2013 06:55 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Tom in RI Offline

Preferred Members

Posts: 31
Joined: May 2013

Machine: System One RemStar BiPAP Auto with Bi-Flex (750P)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Quattro
Humidifier: Philips Respironics System One Heated Humidifier
CPAP Pressure: 16/9
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Rhode Island

Post: #3
RE: Changing modes on machine inadvertently?
I brought my machine into my DME supplier this morning. They successfully downloaded info from my SD card. They said everything was fine with the machine and the report. I brought the machine home and checked to see what, if anything, would come up with Sleepyhead. Nothing, as far as the program indicates, I haven't used the machine since 6/22. Not quite sure what to do yet. I may try uninstalling and reinstalling Sleepyhead.
06-26-2013 10:53 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Which disturbs sleep most? High Pressure or Changing Pressure Rcgop 7 1,237 11-10-2016 07:37 PM
Last Post: Sleep2Snore
Question CHANGING MACHINES - SD CARD srlevine1 3 229 10-31-2016 07:11 PM
Last Post: srlevine1
Exclaimation CPAP Machine Choices - read this before you accept a new machine SuperSleeper 2 6,023 10-12-2016 11:37 AM
Last Post: DariaVader
  Fisher Paykel HC201 - changing pressure? Debi 1 200 09-23-2016 07:08 PM
Last Post: OpalRose
  6 Weeks in and things are changing. Tassie tone 5 500 09-08-2016 07:39 PM
Last Post: Maskup Sleepwell
  Changing Medicare Supplier when Moving jrh0 4 347 09-03-2016 01:53 AM
Last Post: srlevine1
  [Equipment] Changing setting on Remstar Auto A-Flex? Safe to do? pwynnnorman 5 498 07-23-2016 06:50 AM
Last Post: pwynnnorman

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)