Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Data card error
#1
Data card error
I receive a data card error on my RemStar Pro with CFlex. I says to remove and reinstall card, but the same error comes up. The card also has no data when checked with Sleepyhead and Sleepmapper software. Any ideas?
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
RE: Data card error
Hi eschills,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there and someone will be along shortly to help.
Best of luck to you.
trish6hundred
Post Reply Post Reply
#3
RE: Data card error
(04-17-2013, 12:20 PM)eschills Wrote: I receive a data card error on my RemStar Pro with CFlex. I says to remove and reinstall card, but the same error comes up. The card also has no data when checked with Sleepyhead and Sleepmapper software. Any ideas?

I had the same error with my PRS1. I have several SD cards, and I got the same error with all of them, yet all worked fine in the computer. Conclusion: The card reader in the CPAP failed.

I called Respironics and they confirmed (from the serial number) that the machine was past the two-year warranty. My DME offered to send it to Respironics for repairs, but I bought a Resmed S9 Autoset from Supplier #2 instead. The PRS1 still works fine; I just can't get the data out of it, so I put it on the shelf as a backup machine.

I hope your problem is not as expensive to fix as mine. Sad
Post Reply Post Reply
#4
RE: Data card error
Actually reformatted the card in my computer, put it back in the machine and it works fine now.
Thank you

(04-17-2013, 03:11 PM)JJJ Wrote:
(04-17-2013, 12:20 PM)eschills Wrote: I receive a data card error on my RemStar Pro with CFlex. I says to remove and reinstall card, but the same error comes up. The card also has no data when checked with Sleepyhead and Sleepmapper software. Any ideas?

I had the same error with my PRS1. I have several SD cards, and I got the same error with all of them, yet all worked fine in the computer. Conclusion: The card reader in the CPAP failed.

I called Respironics and they confirmed (from the serial number) that the machine was past the two-year warranty. My DME offered to send it to Respironics for repairs, but I bought a Resmed S9 Autoset from Supplier #2 instead. The PRS1 still works fine; I just can't get the data out of it, so I put it on the shelf as a backup machine.

I hope your problem is not as expensive to fix as mine. Sad

Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Dreamstation error messages E.W. 5 2,467 07-16-2019, 07:14 AM
Last Post: E.W.
  Dreamstation Performance Check Error jrdnduvall 14 2,900 05-28-2019, 11:36 PM
Last Post: carys4
  question about data card jwells1201 2 268 04-29-2019, 03:10 PM
Last Post: Mosquitobait
  [Equipment] Sleep lab can't read data from Dreamstation SD card JJJ 14 542 03-10-2019, 11:27 PM
Last Post: JJJ
  [Equipment] Tube blocked Error in Resmed Airsense 10 Autoset ddsr 3 466 01-20-2019, 11:26 PM
Last Post: PaulaO2
  Airsense Autoset 10, "Error: power connector in rear is not plugged in" Possum 21 4,837 12-26-2018, 01:29 PM
Last Post: Fats Drywaller
  [CPAP] Help with Dreamstation error gowithgoodheart 4 1,013 12-08-2018, 04:42 PM
Last Post: PaulaO2


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.