Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
#1
Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Somehow my sleep last night just isnt importing into Oscar? Really want to see my leak rate as my AHI is .1 on the machine screen...but annoyingly cant see it in OSCAR/ Is thjere a way to force it to update the SD card with the most recent data?
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#2
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Was the card in your machine all night? Is it unlocked?
OpalRose
Apnea Board Administrator
www.ApneaBoard.com

OSCAR Chart Organization
OSCAR - The Guide





INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE.  ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA.  INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#3
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
First, you need to see if the data is on your SD card. If you didn't have your card in your CPAP, sayonara detailed data.
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#4
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Yes it was in the machine and I am not sure about locked or unlocked? you mean the actual physical button on the SD card? Yes, that has been and is unlocked.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#5
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Try reading the SD card on your computer. It should be listed as an additional drive. The data, if correct, will be displayed like normal files do.
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#6
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
i mean oscar is reading the SD card, its just not adding last night for some reason
Post Reply Post Reply
#7
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Last night's data is time stamped with yesterday's date. Today is Monday, so the most recent data should be from Sunday. Make sure your machine is set to the correct time, you have to go into the Clinical Menu to see or change the time.
Sleepster

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#8
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
i mean nothing has changed, everythings there cept last night.

Oscar has never had an issue adding a new days data until now
Post Reply Post Reply
#9
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Ya i dont get it,the data seems there? Its just not updating:

https://imgur.com/k9HdeNW
Post Reply Post Reply
#10
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
I know this has already been suggested but I have had a problem before with the lock tab moving when using the card without knowing about it. Is the card locked?  If so you will not be able to get Las tights data.
Apnea (80-100%) 10 seconds, Hypopnea (50-80%) 10 seconds, Flow Limits (0-50%) not timed  Cervical Collar - Dealing w DME - Chart Organizing
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Machines with data HD card? Greg Schultz 12 408 04-30-2021, 02:04 PM
Last Post: clownbell
  ResMed S9 SD Card "Invalid SD Card, erase card data?" MAPnea 41 44,129 04-29-2021, 03:42 AM
Last Post: Scobber
  [Equipment] can data on-machine w/o SD card be xfer'd SD Jeff.D 12 273 04-18-2021, 05:16 PM
Last Post: Jeff.D
  [CPAP] Software for reading data on sd card billy.bates 14 34,346 11-19-2020, 06:40 PM
Last Post: cable_guy
  Dream Station SD Card data - copy error goldpt 30 987 10-21-2020, 07:45 AM
Last Post: jaswilliams
  Has anybody had success with positional therapies to force side sleeping? JoeyWallaby 13 1,546 09-09-2020, 02:36 AM
Last Post: Hydrangea
  Dreamstation SC card missing data? VegasGMC62 1 328 08-15-2020, 07:53 PM
Last Post: sawinglogz


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.