Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
#1
Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Somehow my sleep last night just isnt importing into Oscar? Really want to see my leak rate as my AHI is .1 on the machine screen...but annoyingly cant see it in OSCAR/ Is thjere a way to force it to update the SD card with the most recent data?
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#2
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Was the card in your machine all night? Is it unlocked?
OpalRose
Apnea Board Administrator
www.ApneaBoard.com

OSCAR Chart Organization
OSCAR - The Guide
Soft Cervical Collar
Optimizing therapy




INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE.  ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA.  INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#3
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
First, you need to see if the data is on your SD card. If you didn't have your card in your CPAP, sayonara detailed data.
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#4
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Yes it was in the machine and I am not sure about locked or unlocked? you mean the actual physical button on the SD card? Yes, that has been and is unlocked.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#5
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Try reading the SD card on your computer. It should be listed as an additional drive. The data, if correct, will be displayed like normal files do.
Crimson Nape
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com
___________________________________
Useful Links -or- When All Else Fails:
The Guide to Understanding OSCAR
OSCAR Chart Organization
Attaching Images and Files on Apnea Board
Apnea Helpful Tips

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#6
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
i mean oscar is reading the SD card, its just not adding last night for some reason
Post Reply Post Reply
#7
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Last night's data is time stamped with yesterday's date. Today is Monday, so the most recent data should be from Sunday. Make sure your machine is set to the correct time, you have to go into the Clinical Menu to see or change the time.
Sleepster

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#8
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
i mean nothing has changed, everythings there cept last night.

Oscar has never had an issue adding a new days data until now
Post Reply Post Reply
#9
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
Ya i dont get it,the data seems there? Its just not updating:

https://imgur.com/k9HdeNW
Post Reply Post Reply
#10
RE: Data not on SD card? Anyway to force it to transfer?
I know this has already been suggested but I have had a problem before with the lock tab moving when using the card without knowing about it. Is the card locked?  If so you will not be able to get Las tights data.
Apnea (80-100%) 10 seconds, Hypopnea (50-80%) 10 seconds, Flow Limits (0-50%) not timed  Cervical Collar - Dealing w DME - Chart Organizing
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Equipment] ResMed Airsense 10 data without SD card? mcman56 4 317 09-08-2021, 03:08 PM
Last Post: SarcasticDave94
  Transfer Settings from Philips Dreamstation to Resmed Aircurve 10 Vauto louiegarcia22 5 258 09-01-2021, 01:08 PM
Last Post: louiegarcia22
Question [CPAP] CPAP sd card data logging principle xxxxqwe 9 323 05-24-2021, 12:12 AM
Last Post: SideSleeper
  Machines with data HD card? Greg Schultz 12 600 04-30-2021, 02:04 PM
Last Post: clownbell
  ResMed S9 SD Card "Invalid SD Card, erase card data?" MAPnea 41 45,301 04-29-2021, 03:42 AM
Last Post: Scobber
  [Equipment] can data on-machine w/o SD card be xfer'd SD Jeff.D 12 407 04-18-2021, 05:16 PM
Last Post: Jeff.D
  [CPAP] Software for reading data on sd card billy.bates 14 34,763 11-19-2020, 06:40 PM
Last Post: cable_guy


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.