Post Reply 
Does Sleepyhead support Resmed S10 machine data
Author Message
rich2905 Offline

Preferred Members

Posts: 50
Joined: Aug 2016

Machine: Resmed Autoset S10
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Unsure
CPAP Pressure: 15
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Australia

Post: #1
Does Sleepyhead support Resmed S10 machine data
Hi,
Does Sleepyhead, running on a MAC, support data from the new resumed machines (i.e. S10).

I don't have the machine yet so can not test it out.


Many thanks for any help.

Rich
08-22-2016 03:58 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
pholynyk Online

Advisory Members

Posts: 337
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 APAP
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Amara View
Humidifier: included
CPAP Pressure: 11-17
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Ontario, Canada

Post: #2
RE: Does Sleepyhead support Resmed S10 machine data
SleepyHead 1.0 supports both the AirSense and AirCurve models; v0.9.8 only supports the AirSense models.
08-22-2016 06:10 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
AlanE Offline

Advisory Members

Posts: 1,524
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 Autoset
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10 & Mirage Liberty backup
Humidifier: Built-in
CPAP Pressure: 10-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: ʕ•ᴥ•ʔ So Long, and Thanks for All the Fish

Sex: Male
Location: Southwest Florida

Post: #3
RE: Does Sleepyhead support Resmed S10 machine data
Welcome



Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie
08-22-2016 08:10 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
rich2905 Offline

Preferred Members

Posts: 50
Joined: Aug 2016

Machine: Resmed Autoset S10
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Unsure
CPAP Pressure: 15
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Australia

Post: #4
RE: Does Sleepyhead support Resmed S10 machine data
Thanks to both.

Very new to all this. I am renting an S9 but if I buy I will go the S10 I think.

Good to hear sleepyhead will run on a MAC as I can't run resscan as I don't have a windows machine.

Thanks again,
Richard
08-22-2016 10:58 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can a machine provider remotely program your cpap machine? calcuttaman 4 63 Today 09:37 AM
Last Post: robertbuckley
  Sleepyhead & Phillips Respironics Leak Data Bart70 8 208 01-14-2017 07:41 AM
Last Post: pupcamper
  Error dowloading data from Sd card for system one machine dangood_47 2 56 01-13-2017 11:49 AM
Last Post: Sleeprider
  Help with Sleepyhead and Data Johnboy 5 200 01-09-2017 06:16 PM
Last Post: sonicboom
Question New ResMed AirSense 10 AutoSet Machine sunrise06 10 365 01-06-2017 02:20 PM
Last Post: pholynyk
  Machine Incompatible with Sleepyhead...Now What? AstralSurfer11 12 311 01-04-2017 07:18 PM
Last Post: Sleeprider
  Import S+ sleep state data into SleepyHead HZone 1 111 12-31-2016 04:45 PM
Last Post: AlanE

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)