Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] F&P Icon Auto (the saga of data self management)
#21
That's a thought! I can set the time; and it is correct, but it may be out by 12 hours. I will check the settings, maybe I can set to 24 hour clock. That could fix the issue. Thanks,
Geoff
[Image: signature.png]Keep on breathin'
Post Reply Post Reply
#22
Here is a wiki
[Image: Fp-icon01.jpg]
http://www.apneaboard.com/wiki/index.php..._the_clock
Post Reply Post Reply
#23
Thanks for the info Zonk. Have set to 24hr clock and am confident this will fix it.
If not I'll post again. Cheers, Geoff
[Image: signature.png]Keep on breathin'
Post Reply Post Reply


#24
Geoff,

The time display does show AM/PM under the time. I didnot try to set it but should be easy to do. Of course you may be like me and show the current pressure instead of the time so the use of the 24hr format is not a problem.

Tom
Post Reply Post Reply
#25
Quote:In sleepyhead select import from new location, when the drive listing come up select the one that will say "FPHCARE (E: )". The "E"may be a different letter on you computer. DONOT select any directory below the drive name.

I got SH to work fine after changing from XP to Win7 OS. Then I found the time grads on the X axis of the graphs was not right. Having taken advice, I changed the Icon's clock to 24hrs, but that didn't work. Problem was solved by un-installing version 09-05 and installing 09-03 I downloaded from here.
My thanks to Zonk, Breathless Tom, Marnid & others


[Image: signature.png]Keep on breathin'
Post Reply Post Reply
#26
(05-25-2014, 09:26 AM)BreathlessTom Wrote: Let me know what message is displayed if it still is not working.
Hi Tom, Thanks for your help on SH. Downloaded vers 9.6 and all works fine now. Some parameters seem a little wrong especially about leaks, but otherwise fine. Will see doc tomorrow & will ask for a letter to allow InfoSmart to be installed on my PC. Will post how all this works out.

[Image: signature.png]Keep on breathin'
Post Reply Post Reply


#27
Quote:Will see doc tomorrow & will ask for a letter to allow InfoSmart to be installed on my PC. Will post how all this works out.
[Followup] Finally, after faxing the letter from doc to F&P in the morning, F&P techs installed InfoSmart on my PC that same afternoon. The procedure was simple & quick. Their tech logged into my machine remotely and set the program up ready for use. I immediately logged in, InfoSmart read my SmartUSB (memory stick) and reports were available straight away. For those interested I will review this software package in "Product Reviews".

[Image: signature.png]Keep on breathin'
Post Reply Post Reply
#28
I hope I have landed on the correct thread. I have been self adjusting my pressure for the past 18 years. This is due to lack of insurance and the cost of a new sleep study.
I have an opportunity to purchase an Icon Auto for next to nothing. Can I use this to collect data to set the best pressure on my existing machines?
Post Reply Post Reply
#29
(08-15-2014, 11:26 AM)rcbakes Wrote: I have an opportunity to purchase an Icon Auto for next to nothing. Can I use this to collect data to set the best pressure on my existing machines?
Other members are bound to respond to your question too, but allow me to say, F&P Icon is a good machine. I have the Icon plus but I don't know what differences there are between Icon & Icon+. I'm wondering, why would you not consider using it as your first machine? If the Icon you're thinking of buying is data capable, Sleepyhead software, with which you can track your sleep data, is available from this site You would then be able to make careful & wise decisions about controlling your Sleep Apnoea. You could also use F&P's InfoSmart software. Look on the forum under product reviews.
[Image: signature.png]Keep on breathin'
Post Reply Post Reply


#30
(08-15-2014, 11:26 AM)rcbakes Wrote: I hope I have landed on the correct thread. I have been self adjusting my pressure for the past 18 years. This is due to lack of insurance and the cost of a new sleep study.
I have an opportunity to purchase an Icon Auto for next to nothing. Can I use this to collect data to set the best pressure on my existing machines?
Answer: Yes and the link to SeleepyHead software is at the top of the page
The provider manual is available via email, scroll down to section three
http://www.apneaboard.com/adjust-cpap-pr...tup-manual

Icon setup video http://vimeo.com/20560260

User profile: "CPAP Pressure: 4"
Is this correct?
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Sad F&P ICON auto is dead Letsgomom 13 3,392 09-15-2017, 03:59 PM
Last Post: taylro2z
  Sleepyhead data vs. Doctor's data Daisylouu 10 2,513 08-03-2017, 10:45 PM
Last Post: Mosquitobait
  Please help - ICON vs S9 settings yankees123 11 437 07-18-2017, 12:26 AM
Last Post: ajack
  Thoughts on my Auto Data? Hydrangea 23 1,066 07-13-2017, 06:55 PM
Last Post: quiescence at last
  [Equipment] How to open an F&P Icon? absolutscharf 2 203 07-09-2017, 10:40 PM
Last Post: trish6hundred
  F&P - ICON - for a newbie DruiD 38 7,259 07-08-2017, 06:56 AM
Last Post: Phatkid77
  Machine Placement and Hose Management littlefatcat 9 474 06-21-2017, 07:34 AM
Last Post: Gary1of2

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.