Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] Old machine Button not on new machine
#1
Old machine Button not on new machine
My machine is a Philips Respironics DreamStation 2 Auto CPAP Advanced . It replaced a  DreamStation Auto CPAP (500X110)
The DreamStation Auto CPAP (500X110 had a button to reset the pressure when sleeping.
Does the Philips Respironics DreamStation 2 Auto CPAP Advanced gave this feature because I can not find it.
I have to turn off the machine and restart the machine to get a lower pressure to return to sleeping.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#2
RE: Old machine Button not on new machine
you mean ramp button?
Post Reply Post Reply
#3
RE: Old machine Button not on new machine
Under the number of pressure there's a little triangle(if you enable the ramp+ feature)
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  New machine, better results? Chalkie 13 522 12-01-2022, 06:35 AM
Last Post: Chalkie
  Machine wakes me up after 3 hours qt9998 11 329 11-29-2022, 04:51 PM
Last Post: upsman
  Wife tried machine, lots of flow limitations?! YouTakeMyBreathAway 7 449 11-25-2022, 11:03 AM
Last Post: Gideon
  [Diagnosis] What is this breathing/mask/machine problem? peterporker 3 356 11-18-2022, 02:35 PM
Last Post: KeepSmiling
  Old CPAP bricks vs Auto machine freejam 2 154 11-14-2022, 06:49 AM
Last Post: freejam
  Sudden Change - Me or Machine? Cuppa 8 358 11-10-2022, 05:39 PM
Last Post: Cuppa
  Second night with my new AVAPS machine Sleepy Willy 0 113 11-07-2022, 01:43 PM
Last Post: Sleepy Willy


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.