Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] ResMed Airsense 10 Autoset
#11
RE: ResMed Airsense 10 Autoset
I did find out, they have moved to LTE in some models. If you look at the numbers on the back, some of them will have CDMA at the end. If yours does, it just won’t connect anymore to the app and ResMed has no solution for you. In Canada (where 3G CDMA has been gone for a while) already went through this and that’s pretty much what they said. 

I don’t know at what year they moved to LTE though. So I would check the numbers on the back. It’s the IC number you’ll be looking for, and mine has the CDMA on it. So it currently works (because the CDMA towers are still here) but when they are gone... it won’t work on the myAir app.

But as someone else said - the OSCAR app and SD card is still useful!
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  AirSense 10 Autoset and Elite Benzi 26 600 03-01-2021, 02:35 AM
Last Post: Benzi
  Humidifier, AirSense 10, AutoSet g200 4 183 02-24-2021, 12:24 PM
Last Post: staceyburke
  Please help me diagnose this ResMed AirSense 10 AutoSet noise - YouTube link added UncollapseMeThroat 26 1,138 02-22-2021, 02:25 PM
Last Post: AlanF51SA
  Airsense 10 Autoset not writing to SD card u4ea 0 83 02-20-2021, 05:41 PM
Last Post: u4ea
  [Equipment] Resmed Autoset 10 vinsuja 1 114 02-20-2021, 08:11 AM
Last Post: OpalRose
  ResMed AirSense 10 making noise Sprig 5 219 02-18-2021, 10:00 PM
Last Post: Sprig
  New User [adjusting pressure on AirSense 10 Autoset] mike231a 21 1,361 02-15-2021, 04:58 PM
Last Post: mike231a


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.