Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] Resmed-AirSense 10: Where to set the Autoset-reaction "SOFT"?
#1
Question 
The autoset-reaction of Resmed AirSense 10 Autoset can be set according to datasheet on "standard" or "soft".
But at what point?
Neither in the ResScan software (5.5) nor in device-settings screen, I find this setting-option. Can someone here help open my eyes?

Thank you very much
Post Reply Post Reply
#2
Hi Ferdinand,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there for answers to your questions about your machine settings.
Much success to you with your CPAP therapy.
trish6hundred
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Noisy AirSense 10 AutoSet russjpaul 3 88 Yesterday, 07:23 PM
Last Post: dwd1249
  ResMed AirSense 10 (A10) AutoSet zeeser 5 296 08-17-2017, 03:02 PM
Last Post: zeeser
  Resmed S10 Airsense vs. Respironics Dream Station Weird Tolkienish Figure 128 45,824 08-16-2017, 02:20 AM
Last Post: JeffT
  Airsense 10 autoset wifi nino1971 10 367 08-11-2017, 11:19 AM
Last Post: sonicboom
  ResMed AirSense 10 rodhuy 7 376 08-04-2017, 01:17 AM
Last Post: rodhuy
  Camping help needed! Resmed Airsense 10 MargaretYakoda2 5 319 08-02-2017, 11:04 PM
Last Post: Sleepster
  RESMED Airsense 10 Cellular CPAPPY262 5 270 07-30-2017, 12:29 PM
Last Post: CB91710

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.