Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] Resmed-AirSense 10: Where to set the Autoset-reaction "SOFT"?
#1
Question 
The autoset-reaction of Resmed AirSense 10 Autoset can be set according to datasheet on "standard" or "soft".
But at what point?
Neither in the ResScan software (5.5) nor in device-settings screen, I find this setting-option. Can someone here help open my eyes?

Thank you very much
Post Reply Post Reply
#2
Hi Ferdinand,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there for answers to your questions about your machine settings.
Much success to you with your CPAP therapy.
trish6hundred
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Question Possible for resmed airsense 10 autoset/Sleepyhead to report false 0.0 AHI? pcplus2 3 37 7 minutes ago
Last Post: trish6hundred
  Noise level of Respironics Dreamstation vs Resmed Airsense 10 scottlink96 50 8,262 7 hours ago
Last Post: tonylkc1668
  Time and Date Wrong on Airsense 10 Autoset biyahero 10 358 04-25-2017, 10:03 AM
Last Post: lab rat
Ohmy AirSense 10 Autoset date wrong & I can't fix it Tinkerbell 7 150 04-24-2017, 11:32 AM
Last Post: edfreeman
  Resmed Airsense 10 filters...please help! Clemmy 12 426 04-21-2017, 12:52 AM
Last Post: Mosquitobait
  Resmed Airsense 10 Gregkamp 3 195 04-17-2017, 02:46 PM
Last Post: trish6hundred
  Resmed airsense 10 and wisp help Saxmann 2 229 04-13-2017, 06:25 PM
Last Post: trish6hundred

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.