Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] Resmed-AirSense 10: Where to set the Autoset-reaction "SOFT"?
#1
Question 
The autoset-reaction of Resmed AirSense 10 Autoset can be set according to datasheet on "standard" or "soft".
But at what point?
Neither in the ResScan software (5.5) nor in device-settings screen, I find this setting-option. Can someone here help open my eyes?

Thank you very much
Post Reply Post Reply
#2
Hi Ferdinand,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there for answers to your questions about your machine settings.
Much success to you with your CPAP therapy.
trish6hundred
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Dreamstation vs ResMed Airsense 10 AutoSet, I got to try both here's my thoughts Moonlight Graham 5 273 02-25-2017, 02:26 AM
Last Post: Hydrangea
  Noise level of Respironics Dreamstation vs Resmed Airsense 10 scottlink96 36 6,125 02-23-2017, 07:29 AM
Last Post: Newbee2016
Wink [Pressure] ResMed S9 Autoset Locked 2beatCHF 4 121 02-22-2017, 10:28 PM
Last Post: trish6hundred
Sad [Equipment] ResMed Airsense 10 noticeable noise hungrycactus 5 434 02-10-2017, 05:00 AM
Last Post: nanbar
  Can someone with a Resmed Airsense 10 help me with preventing rainout? Ihaveapnea 19 1,118 02-04-2017, 10:59 PM
Last Post: shylock31
  ResMed Airsense 10 - very dry mouth dnthomas 4 440 02-03-2017, 05:52 AM
Last Post: pupcamper
  Resmed S8 Autoset Vantage Pressure results question D.D. 3 185 01-26-2017, 09:29 PM
Last Post: trish6hundred

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.