Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] Resmed S9 and H5i how warm it should get? And clicking noise?
#11
Huh. Never heard this noise with either the Escape nor the Autoset. Which is a good thing 'cause it would drive me nuts!
PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.




Post Reply Post Reply
#12
There is a small click every few seconds when the machine is in standby, with auto-start switched on.
Post Reply Post Reply
#13
I ask for a new H5i but the click still there. Now I don't know if the problem comes from the S9. Does anyone could resolve this problem? Thanks
Post Reply Post Reply


#14
I am new to this OSA world but in the past 7 days I have had my S9 Autoset and H5i, it has never failed to heat up and does not make clicking sounds at least not any that I can hear from a normal distance. I have auto on/off enabled.
Post Reply Post Reply
#15
(12-05-2013, 11:09 AM)brantel Wrote: I am new to this OSA world but in the past 7 days I have had my S9 Autoset and H5i, it has never failed to heat up and does not make clicking sounds at least not any that I can hear from a normal distance. I have auto on/off enabled.
Welcome
Post Reply Post Reply
#16
Ive been a hose head for 12 days and I'm also running the S9 Autoset and H5i. I have no clicking sound and I can tell the humidifier is working by the drop in the water level. I'm set at 76 and by the morning at least half the water is gone.
Post Reply Post Reply


#17
(12-10-2013, 07:33 PM)eschy Wrote: I'm set at 76 and by the morning at least half the water is gone.
Hi eschy, welcome to the forum
same here, set mine on auto at 25C = 77F (just a touch higher)


Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [CPAP] Whining siren noise and bearing replacement/repair clintga 24 7,301 02-16-2017, 06:24 PM
Last Post: Eppy
Sad [Equipment] ResMed Airsense 10 noticeable noise hungrycactus 5 329 02-10-2017, 05:00 AM
Last Post: nanbar
  [Diagnosis] Popping Noise clark77494 5 387 01-19-2017, 08:55 PM
Last Post: trish6hundred
  [CPAP] ResMed AirSense 10 makes loud noise when inhaling. sanger 91 35,251 12-31-2016, 02:00 PM
Last Post: PaytonA
  [Equipment] Machine makes groaning noise on inhale wideawake34 5 555 12-25-2016, 06:50 PM
Last Post: icyura10
  swift mask 'leak' noise--but not leaking... hegel 15 1,152 12-14-2016, 04:12 PM
Last Post: Sleeprider
  Clicking noise from CPAP when breathing Fedman 6 501 12-11-2016, 04:36 PM
Last Post: PaytonA

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.