Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Equipment] S8 Elite II data card
#1
S8 Elite II data card
How do I read this data. Do I need a specific card reader?

Adam
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
RE: S8 Elite II data card
Hi Adam, welcome to apnea board
You can read data [AHI (AI-HI) and leak] via the S8 screen
and via the ResScan software but you need smart card reader unlike the S9
try finding it on ebay from Israel
SleepyHead for now doesn't support S8
Post Reply Post Reply
#3
RE: S8 Elite II data card
Hi Adam Welcome

I had your problem I started looking at the screen for my data but it wasnt enough I wanted more so after some thought I braved it and bout a card reader and a card. The reader came from Israel for around £35 and the card is about £10-£15. Its not cheap but it does give you everything you need to help yourself with your settings. if you need any info let me know and I'll help you all I can.
Post Reply Post Reply
#4
RE: S8 Elite II data card
(03-31-2012, 02:24 PM)Gazby Wrote: Hi Adam Welcome

I had your problem I started ...
Thanks for the responses. I have seen the output from the memory card , and it would be nice to have the ability to see my daily results (vs checking it every day on the machine). Not sure I want to spend the money vs getting a new machine that allows SD Cards (is that correct). I live in Ontario and can't recall if it is new machine every 3 or 5 years.

Thanks again.
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#5
RE: S8 Elite II data card
(03-31-2012, 05:23 PM)Adam48 Wrote:
(03-31-2012, 02:24 PM)Gazby Wrote: Hi Adam Welcome

I had your problem I started ...
Thanks for the responses. I have seen the output from the memory card , and it would be nice to have the ability to see my daily results (vs checking it every day on the machine). Not sure I want to spend the money vs getting a new machine that allows SD Cards (is that correct). I live in Ontario and can't recall if it is new machine every 3 or 5 years.

Thanks again.


I believe that the new Resmed S9 uses SD cards, as for every 3-5 years I could not tell you as I live in the UK!

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Which Machine? (Aircurve 10 Vauto vs S9 Elite) Bruno2 15 394 11-24-2018, 07:10 PM
Last Post: SarcasticDave94
  My ResMed S9 Elite is a used cpap. I need help with cpap treatment DaveL 57 1,504 11-11-2018, 09:29 PM
Last Post: DaveL
  [Equipment] Checking Hours on an S9 Elite drbones 2 169 10-02-2018, 11:06 PM
Last Post: drbones
  ResMed S9 SD Card "Invalid SD Card, erase card data?" MAPnea 32 37,602 09-18-2018, 07:33 AM
Last Post: DaveL
  Any program out there to decrypt the files of a ResMed AirSense 10 Elite? Darkmatter 13 873 05-15-2018, 03:22 PM
Last Post: Darkmatter
  [CPAP] ResMed AirSence10 Auto Elite-full face. tlippy 1 356 05-03-2018, 01:15 PM
Last Post: mesenteria
  Problem Getting DreamMapper to Download SD Card Data from Mac OS to DreamMapper Site rr4terps 5 795 04-28-2018, 12:23 PM
Last Post: rr4terps


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.