Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

F & P Icon - Sleepyhead software
#1
I have a friend on another site and I suggested she uses Sleepyhead, she has a F & P Icon, most of us use Resmeds or Phillips which Sleeyhead works on except the base model, can anyone confirm that Sleeyhead does work on the F & P Icon?
Reply
#2
According to the SH wiki, it is SUPPOSED to work. Can't hurt to try.

http://sourceforge.net/apps/mediawiki/sl...title=Icon
PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.




Reply
#3
Thanks Paula, I saw that to but someone said it didn't and the person is not that computer literate so didnt want to confuse her if it didnt work. It's possible it is now working on F&Ps as an upgrade, the other thing was if there was any specific model(s) it did or didn't work on.
Reply


#4
Sleepyhead 9.3 works with the Icon Auto. I have been using both for 3 weeks now.
One 'feature' is the data for the previous night does not get updated on the screen or on the flash drive until noon. Actually right now because of day light savings I have to wait till 1pm. this is my first machine so I do not if that is normal.




Reply
#5
(09-20-2013, 07:00 PM)BreathlessTom Wrote: Sleepyhead 9.3 works with the Icon Auto. I have been using both for 3 weeks now.
One 'feature' is the data for the previous night does not get updated on the screen or on the flash drive until noon. Actually right now because of day light savings I have to wait till 1pm. this is my first machine so I do not if that is normal.

Thanks BreathlessTom, on all machines they run from midday to midday the next day but on Sleeyhead you should see your data for the previous night that morning, I use a Resmed and I can see it the following moring, unless your clock on your CPAP could possible be set around the wrong way PM instead of AM just a thought.
Reply
#6
[/quote]

Thanks BreathlessTom, on all machines they run from midday to midday the next day but on Sleeyhead you should see your data for the previous night that morning, I use a Resmed and I can see it the following moring, unless your clock on your CPAP could possible be set around the wrong way PM instead of AM just a thought.
[/quote]

Tez62,

I rechecked and yes I can read the data off the stick in the morning.

Thanks for the info.

Reply


#7
The Icon's clock can be reset.

http://www.apneaboard.com/wiki/index.php...F.26P_Icon
PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.




Reply
#8
Will Sleepyhead work with the Icon+ Auto? I got my last CPAP in 2006, so I've been way out of the loop on this whole reporting thing :-) So I went to download my data today after my first night last night and Sleepyhead gives an error about no new data. Also, on the machine itself, everything still says 0. Is the Icon+ usually behind or something?
Reply
#9
Stephan,
I had that the first day. The machine display will update after noon time. I think my time is actually at 1pm. I assume it is because of day light savings time where the machine is using GMT time.

Hope you have data now. I did have a problem loading the data into SH after I had been doing it for 2 weeks. It did not work for 3 days then it started again. Do not know why.

Reply


#10
I do have data, but no luck on Sleepy Head. What OS are you running it on?

quote='BreathlessTom' pid='45596' dateline='1380066968']
Stephan,
I had that the first day. The machine display will update after noon time. I think my time is actually at 1pm. I assume it is because of day light savings time where the machine is using GMT time.

Hope you have data now. I did have a problem loading the data into SH after I had been doing it for 2 weeks. It did not work for 3 days then it started again. Do not know why.
[/quote]

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Icon and Sleepy Head issue remltr 5 193 01-15-2017, 08:14 AM
Last Post: remltr
  Icon+ Won't Write to USB Arend 2 255 11-05-2016, 02:32 AM
Last Post: PsychoMike
  Icon Premo not recording data Veracityau 3 227 10-26-2016, 10:12 PM
Last Post: Veracityau
  Pleas help does anyone use a F&P Icon 0rangebear 3 519 09-05-2016, 06:12 PM
Last Post: 0rangebear
  ResMed 10 Autoset v F&P Icon davidb01 5 834 05-06-2016, 05:03 PM
Last Post: zonk
  F&P ICON+ Boost Setting gpsgeek 2 595 04-29-2016, 07:47 PM
Last Post: trish6hundred
  [Equipment] Fisher & Paykel Icon+ questions kowlooner 9 1,100 04-28-2016, 12:24 AM
Last Post: Arend

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.