Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

How do you get ResMed S9 to accept new settings?
#1
After reading the clinician's guide you sent me (thank you very much), I made changes in two parameters. For the next two nights in a row it recorded an AHI of 0.0. I couldn't believe it, so I reset the machine by unplugging and replugging the power cord. Thereafter it showed reasonable values, in the 2-5 range.

After making a change, how are you supposed to tell the S9 to accept that change, other than by cycling power?

Thanks for your help.

Renny
Post Reply Post Reply
#2
Hi renny,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there and someone who knows the ins & outs of your machine will be able to answer your question.
Best of luck.
trish6hundred
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Respironics Bipap Auto SV settings ?? ecojedi 3 43 2 hours ago
Last Post: ecojedi
  Can't seem to dial my settings in C0mbe 2 118 02-18-2017, 01:32 PM
Last Post: C0mbe
  How to access Airsense 10 Expiratory pressure relief (EPR™) settings CCDrogan 3 141 02-17-2017, 11:30 PM
Last Post: trish6hundred
  [Equipment] How to properly set VAuto clinician settings? Jioaa1988 4 171 02-08-2017, 09:35 AM
Last Post: Sleeprider
  help with settings 4speed 3 256 02-04-2017, 04:47 PM
Last Post: trish6hundred
Exclaimation CPAP Machine Choices - read this before you accept a new machine SuperSleeper 9 8,680 01-22-2017, 06:38 PM
Last Post: Mosquitobait
  Fine tuning settings Cranberry Ray 4 385 01-07-2017, 05:08 AM
Last Post: kwhenrykerr

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.