Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

How do you get ResMed S9 to accept new settings?
#1
After reading the clinician's guide you sent me (thank you very much), I made changes in two parameters. For the next two nights in a row it recorded an AHI of 0.0. I couldn't believe it, so I reset the machine by unplugging and replugging the power cord. Thereafter it showed reasonable values, in the 2-5 range.

After making a change, how are you supposed to tell the S9 to accept that change, other than by cycling power?

Thanks for your help.

Renny
Post Reply Post Reply
#2
Hi renny,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there and someone who knows the ins & outs of your machine will be able to answer your question.
Best of luck.
trish6hundred
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Treatment] Resmed Aircurve ASV settings jmpower4 16 278 2 hours ago
Last Post: DeepBreathing
  [Pressure] New AirSense 10 Auto User-Need Help w/initial Pressure Min/Max Settings Orionsnet 48 1,158 03-24-2017, 04:58 PM
Last Post: Orionsnet
Question Adjust Settings or Leave Them Be? Melman 8 245 03-24-2017, 12:39 PM
Last Post: Attila
  Newbee intro an need thoughts on settings TPeters 10 477 03-09-2017, 10:25 PM
Last Post: TPeters
  CPAP modems and remote changes to your settings without your knowledge robysue 30 8,892 03-06-2017, 06:12 AM
Last Post: Kayak18
  Auto SV settings and Periodic Breathing in REM ecojedi 2 185 03-02-2017, 08:25 PM
Last Post: ecojedi
  Can't seem to dial my settings in C0mbe 13 453 02-28-2017, 03:20 PM
Last Post: C0mbe

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.