Post Reply 
How to Erase Data on Fisher & Paykel Machine
Author Message
MarissaCPAP Offline

New Members

Posts: 1
Joined: Mar 2016

Machine: unsure
Mask Type: Other
Mask Make & Model: unsure
Humidifier: unsure
CPAP Pressure: unsure
CPAP Software: ResScan EncorePro

Other Comments:

Sex: Female
Location:

Post: #1
Sad How to Erase Data on Fisher & Paykel Machine
Hi guys,

Need a little help please. Does anyone know how to erase the data on a Fisher & Paykel Auto/CPAP machine, after you have gone into the clinical settings menu????

Thank you !
03-03-2016 01:14 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
trish6hundred Offline

Advisory Members

Posts: 6,452
Joined: May 2012

Machine: Resmed S9 AutoSet for Her
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Fisher & Paykel Simplus
Humidifier: H5i Heated Humidifier
CPAP Pressure: 10 - 7-20 Cm H2O
CPAP Software: Not using software

Other Comments: I started CPAP in 2008. Totally blind since birth.

Sex: Female
Location: Missouri, USA

Post: #2
RE: How to Erase Data on Fisher & Paykel Machine
Hi MarissaCPAP,
WELCOME! to the forum.!
Hang in there for help with your machine and much success to you as you continue your CPAP therapy.

trish6hundred
03-03-2016 02:37 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
woozie38 Offline

Advisory Members

Posts: 248
Joined: Jan 2013

Machine: Fisher & Paykel Icon + Auto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Integral
CPAP Pressure: 8 to 14
CPAP Software: SleepyHead Other Software

Other Comments: 17 years of CPAP + supp. oxygen @ 3 L/min

Sex: Male
Location: Toowoomba, Queensland Australia

Post: #3
RE: How to Erase Data on Fisher & Paykel Machine
(03-03-2016 01:14 PM)MarissaCPAP Wrote:  Hi guys,
Need a little help please. Does anyone know how to erase the data on a Fisher & Paykel Auto/CPAP machine, after you have gone into the clinical settings menu????

Hi Marissa,
This is something I haven't yet had to do. But in the clinician's menu, turn the large outer ring so that the cursor is at the bottom dot. (6 O'clock), Press the centre button then turn the outer ring to the specific data you wish to erase. Press the centre button then using the outer ring reduce each value to zero. You will need to be careful not to erase data you should keep. Hope this is of help. Can't be more specific as I don't want to damage my data experimenting.

[Image: signature.png]Keep on breathin'
04-26-2016 02:31 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
daves677 Offline

Members

Posts: 7
Joined: Apr 2013

Machine: F&P Icon
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Forma
Humidifier: unsure
CPAP Pressure: 10-16
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #4
RE: How to Erase Data on Fisher & Paykel Machine
Geoff, a refresher on how to get to the clinician's menu, please.
04-26-2016 11:08 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
OpalRose Offline

Monitors

Posts: 3,181
Joined: Nov 2014

Machine: PR System One REMstar Auto 560 with A Flex
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: AirFit P10 For Her
Humidifier: REMStar heated humidifier with heated hose
CPAP Pressure: Auto Cpap 10-13 AFLEX 1
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic

Other Comments: Started CPAP Therapy October 23, 2014

Sex: Female
Location: Northeast Ohio, USA

Post: #5
RE: How to Erase Data on Fisher & Paykel Machine
(04-26-2016 11:08 AM)daves677 Wrote:  Geoff, a refresher on how to get to the clinician's menu, please.


Fisher & Paykel ICON Auto, Premo & Novo: Start from the 12 o'clock position of the Home Screen. Press and hold the button in the middle of the SmartDial, and use your other hand to turn the SmartDial in a clockwise direction until you return to the 12 o'clock postion. Do not release the Smart Dial button while turning. Turn the SmartDial back (counter clockwise) one position while still holding down the button and the settings in the Clinician Menu will appear. You can now release the SmartDial button. NOTE: The Clinician Menu will default back to the Patient Menu after 30 seconds, or if the unit is turned off at the power supply. You can manually exit the Clinician Menu by repeating the instructions to enter the menu.

Order your manual here:
http://www.apneaboard.com/adjust-cpap-pr...tup-manual

OpalRose
04-26-2016 11:16 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Totally Confused by Airsense 10 Data - Centrals - Problem machine... ? mymontreal 23 1,160 Yesterday 06:14 PM
Last Post: richb
Exclaimation CPAP Machine Choices - read this before you accept a new machine SuperSleeper 2 6,186 10-12-2016 11:37 AM
Last Post: DariaVader
  Fisher Paykel HC201 - changing pressure? Debi 1 211 09-23-2016 07:08 PM
Last Post: OpalRose
  Sleepyhead data vs. Doctor's data Daisylouu 8 1,409 09-01-2016 06:10 PM
Last Post: eseedhouse
  Update to machine data problem bons 9 551 07-16-2016 12:42 PM
Last Post: PoolQ
  Machine data problemi bons 4 395 07-05-2016 06:56 AM
Last Post: pupcamper
  Changing ramp time Fisher Paykal Sleep Style 600 HAVAGO 5 377 07-02-2016 11:58 PM
Last Post: vsheline

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)