Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

How to access card on Resmed autosense?
#11
RE: How to access card on Resmed autosense?
Me too Dave. Moreover he responded in under a day! Of course the darn card will turn up somewhere soon I imagine.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#12
RE: How to access card on Resmed autosense?
If you don't want to wait you can get one at Walmart for a couple bucks. Then you'll have a spare when your other one comes in the mail. Smile
Post Reply Post Reply
#13
RE: How to access card on Resmed autosense?
(06-08-2021, 10:23 PM)Hoagie73 Wrote: If you don't want to wait you can get one at Walmart for a couple bucks. Then you'll have a spare when your other one comes in the mail. Smile

I picked mine up for $8 at Wal-Mart.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Equipment] ResMed Airsense 10 data without SD card? mcman56 4 224 09-08-2021, 03:08 PM
Last Post: SarcasticDave94
Question Luna II vs Resmed Autosense 10 Autoset Caniss 2 146 09-02-2021, 12:24 PM
Last Post: Caniss
  Doctor data access for compliance verification? NelsonM 8 301 09-01-2021, 11:25 AM
Last Post: SarcasticDave94
  ResMed S10 Autost SD Card WSHenry 7 185 08-11-2021, 04:39 PM
Last Post: WSHenry
  [Equipment] Telemed Dr. has access to my machine. How can I change this? Mindbullets 9 572 07-12-2021, 08:16 AM
Last Post: Gideon
  SD Card from my Resmed S9 Elite won't work in replacement S9 Autoset Esprit 11 278 06-27-2021, 10:59 PM
Last Post: Ratchick
  3rd party filters? And no SD Card? (ResMed AirSense 10) dk2011 2 251 06-25-2021, 01:06 PM
Last Post: SarcasticDave94


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.