Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

How to keep old data while updating Sleepyhead?
#1
How to keep old data while updating Sleepyhead?
I have the old version of SH installed and want to move to the latest version while retaining my old data. According to SH, I need to uninstall the old version before installing the update. Does this mean I lose my old data? If so, what is the process to update and retain the old data? Thanks!
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
RE: How to keep old data while updating Sleepyhead?
Hello, I am also interested in this issue. With time, I accumulated a lot of comments about my nights, it would be regrettable to lose the data.
Have a good day!
Post Reply Post Reply
#3
RE: How to keep old data while updating Sleepyhead?
The database should still be retained, at least in the Mac version it is.
Post Reply Post Reply
#4
RE: How to keep old data while updating Sleepyhead?
Great day, I uninstalled sleepyhead and started installing the new version. It hung during install and wahoo, I lost old data and access to sleepyhead! I can't uninstall as it hung before setting up the uninstall portion... Glad I had my data in Rescan as well...

Any thoughts on how to proceed? I did copy the original sleepyhead folder to a separate folder prior to the uninstall. Theoretically I still have the data but will I be able to extract?

Totally bummed, the old version worked perfectly, why oh why did I mess with it... Grrr...

Whew, was able to get some of the data back...
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#5
RE: How to keep old data while updating Sleepyhead?
I had to use my backup Sleephead data as well. In fact, I back it up before I upload data from my SD Card. SH messes up the AHI randomly. This first became prominent after using Beta 1.0.0 beta 2 but it also happens in beta 1. Unfortunately, jedimark has remained silent on this issue.

What I do after installing SH or when I notice bad data, I close the app and use the backup copy and then copy the backup folder to the default SH directory in Windows 7: \Documents\SleepHeadData

Ensure that you do not have two versions of the folder SleepyHeadData in Documents.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  sleepyhead data purge [resolved, see post #11] zzzZorro 10 134 08-14-2019, 09:36 AM
Last Post: zzzZorro
  OSCAR [unable to import data after original migration of SH data] OpalRose 23 937 06-02-2019, 02:17 PM
Last Post: OpalRose
  SleepyHead Data to Oscar HoseHead58 8 540 06-01-2019, 03:29 PM
Last Post: HoseHead58
  Importing Oximetry Data in Sleepyhead aehjr 28 11,779 05-08-2019, 09:14 PM
Last Post: dlbzone
  Getting Sleepyhead data to Excel PhoebeAnn 6 246 04-22-2019, 03:44 PM
Last Post: PhoebeAnn
  HDM Z2 Data into Sleepyhead? Cloudboy 1 221 04-22-2019, 01:10 PM
Last Post: SuperSleeper
  SleepyHead display of some data is wrong Pete2g2 11 495 04-08-2019, 03:45 PM
Last Post: Pete2g2


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.