Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Large Leak Not Recording
#1
I'm using a PR System One 60 BiPAP Auto 750p. I reset the data. Now the Large Leak doesn't record anything. It used to be in the 40's.
Post Reply Post Reply
#2
How did you reset it? And what are you using to see if you are having leaks? You don't indicate what software you might be using or are you just looking at the screen on the machine?
Current Settings PS 4.0 over 10.6-18.0 (cmH2O) BiLevel Auto
TNET Sleep Resource Pages
CPAP Machine Database
Post Reply Post Reply
#3
There's a reset in the SETUP INFORMATION. I'm just using the device screen. It's showing 0%.
Post Reply Post Reply




Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Very High Leak Rate Grmato10 93 3,523 05-13-2017, 09:19 AM
Last Post: Crimson Nape
Surprised High Pressure Causing Problems - please explain leak data Zandor435 1 133 05-13-2017, 07:52 AM
Last Post: OpalRose
  [CPAP] Oxygen sensing and recording shnorrer 23 6,813 05-12-2017, 03:01 AM
Last Post: vsheline
Question Noob- Large flux in AHI? annajazz 14 285 05-11-2017, 04:32 PM
Last Post: Sleeprider
  Recording oximeter for overnight use BrassCat 4 250 05-08-2017, 10:19 PM
Last Post: xxyzx
  Help With Leak Data redmed 2 155 05-05-2017, 09:31 AM
Last Post: justMongo
  full face mask leak shleepapnea101 6 245 04-28-2017, 07:24 PM
Last Post: Leemax

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.