Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Need help changing start pressure airsense a10
#1
At one time i could ge to the programing to change start pressure.  Now I cant get it to highlite it pressure  program.  Don't know what I did can someone hellp?  Its an airsense a 10.
Post Reply Post Reply
#2
Press the round button and the button under the display for 3 seconds to get into the menu
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Question Newly diagnosed and need help for a good start Benz30 3 33 12 minutes ago
Last Post: Walla Walla
  Pressure vs Mask Pressure paulag1955 6 208 01-18-2018, 12:30 PM
Last Post: paulag1955
  changing the pressure on a Transcend Auto travel CPAP jeffpe 2 155 01-14-2018, 08:25 PM
Last Post: cant_sleep_in_nj
  Changing Time on Resmed Airsense 10 JimN262 11 404 12-18-2017, 08:54 PM
Last Post: CB91710
  dreamstation go- auto start of ramp up? cbrts765 4 260 12-12-2017, 04:28 PM
Last Post: cbrts765
  Changing PCP is a nightmare in the US TimtheEnchanter 8 315 12-10-2017, 03:52 PM
Last Post: KSMatthew
  changing from CPAP to APAP- which pressure to use? cbrts765 16 743 12-08-2017, 09:05 AM
Last Post: Sleep2Snore

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.