Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Need help changing start pressure airsense a10
#1
At one time i could ge to the programing to change start pressure.  Now I cant get it to highlite it pressure  program.  Don't know what I did can someone hellp?  Its an airsense a 10.
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
Press the round button and the button under the display for 3 seconds to get into the menu
New to Apnea? Helpful tips to ensure success
Mask Primer
Dealing with a DME
Download SleepyHead
Organize Charts
Attaching Charts

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Increased start pressure S.Ann 9 295 05-09-2018, 08:19 PM
Last Post: Sleeprider
  User new to changing settings mjphyi 26 674 05-09-2018, 02:01 PM
Last Post: Sleeprider
  [Pressure] Changing pressure on HDM Z1 cpap dmh 23 40,368 04-09-2018, 10:21 AM
Last Post: jtk900
  Machine keeps immediately increasing pressure at start due to clearing throat. MyronH 11 472 04-06-2018, 09:26 AM
Last Post: bonjour
  Fresh Start zzzZorro 12 591 04-01-2018, 11:57 AM
Last Post: zzzZorro
  Noise from Dreamstation at start of exhale Raven87 21 2,301 03-23-2018, 01:21 PM
Last Post: elflesh
  Changing DME providers JesseLee 13 447 03-16-2018, 02:40 PM
Last Post: trish6hundred

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.