Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Need to Move FlashPap to Another Computer
#11
RE: Need to Move FlashPap to Another Computer
File > Import Data
or
Shift F2
or
Press the CPAP Importer box on the opening page.

you may have already done this before.

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#12
RE: Need to Move FlashPap to Another Computer
(06-29-2017, 08:15 AM)AlanE Wrote: Press the CPAP Importer box on the opening page.

you may have already done this before.

Have done that several times. just tried again. It says please insert CPAP data card and under that a button labeled choose a folder. But it does an import without me doing either. The data for last night does not show in the summary on the welcome page or  when I select daily (says there nothing here) but when I look in the sleepyhead data log I see the .edf files for last night. 

When the "find a directory" dialog box pops up I can navigate to any directory on my computer but it's not clear if I should go to my sleepyhead data directory, which is the destination" or my flashpap directory , which is the source. Also, a note pops up stating that sleepyhead needs to be pointed to the root directory but at what point?
Post Reply Post Reply
#13
RE: Need to Move FlashPap to Another Computer
It appears I have the issue resolved. It required clicking on the "choose a folder button" in SleepyHead as soon as the import started and then pointing it to the FlashPap folder. I was either waiting for the import to complete or waiting too long after it started.

I want to thank all who took the time to help me with this.  Thanks Hopefully I won't be back with more of this problem. Smile
Post Reply Post Reply
#14
RE: Need to Move FlashPap to Another Computer
Do you have this box checked in preferences? That is what causes SH to import without a prompt.

[Image: 0aZbgfb.png]

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#15
RE: Need to Move FlashPap to Another Computer
Import without asking for confirmation is not checked.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  FlashAir card and connected computer PaulaO2 2 51 Yesterday, 07:24 PM
Last Post: PaulaO2
  FlashPAP - FlashAir WiFi SD card utility TiredToo 275 60,118 06-15-2019, 12:05 PM
Last Post: Dog Slobber
Question LINUX and SleepyHead with FlashPAP.jar zzzZorro 17 461 04-17-2019, 08:03 AM
Last Post: Crimson Nape
  FlashPAP download link yields 404 error puntkin 6 531 09-24-2018, 05:26 PM
Last Post: SuperSleeper
Sad FLASHPAP WAS EXPECTING..... So Was I ! Wizard99 12 960 09-24-2018, 02:11 PM
Last Post: AlanE
  FlashAir - why flashpap or sleep master? BlueDragon75 21 1,537 08-09-2018, 06:09 PM
Last Post: AlanE
  s8 computer software for escape ll brianthesufan 4 541 05-24-2018, 01:00 PM
Last Post: SuperSleeper


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.