Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Popout graph captures?
#1
Popout graph captures?
Is it possible to do a screen capture of a popout graph with OSCAR?  OSCAR will do the whole page, but sometimes it makes sense just to grab one waveform.  Sure, it's possible to do a global screen capture, and edit using whatever utilities your OS has, but it would be nice if OSCAR could do it.

So something like this could be captured easily.

   
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#2
RE: Popout graph captures?
Try press F12
Post Reply Post Reply
#3
RE: Popout graph captures?
(10-24-2020, 07:35 PM)helleon Wrote: Try press F12

That captures everything.  Only want the popout.
Post Reply Post Reply
#4
RE: Popout graph captures?
(10-24-2020, 06:53 PM)happydreams Wrote: Is it possible to do a screen capture of a popout graph with OSCAR?

Capturing a popout graph is not available at this time. It is on our list of suggested enhancements.

I use a separate window/screen capture utility to capture a popout graph.
The current version of OSCAR is 1.2.0.  We recommend upgrading from any earlier version.

Useful links
Download OSCAR
Best way to organize charts
How to attach charts to your post

Membership in the Advisory Members group does not imply medical expertise or qualification for advising Sleep Apnea patients concerning their treatment.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#5
RE: Popout graph captures?
(10-24-2020, 08:04 PM)GuyScharf Wrote:
(10-24-2020, 06:53 PM)happydreams Wrote: Is it possible to do a screen capture of a popout graph with OSCAR?

Capturing a popout graph is not available at this time. It is on our list of suggested enhancements.

I use a separate window/screen capture utility to capture a popout graph.
That's how I did it.  Took a few steps though.  

Good to know it is on the list of enhancements.  I was wondering if I was missing the secret handshake, as nothing I tried seemed to work via OSCAR.  It was nice to be able to capture two different time spans.  That's pretty cool.
Post Reply Post Reply
#6
RE: Popout graph captures?
If you use Windows 10 (don't know about earlier versions on this) the Snip It feature does the job, any size or shape. Using it with "organized-shoebox-archive" (my term) program called ClipMate from Thornsoft has been a couple of favorite finds.

https://www.bing.com/search?q=window+sni...A1&PC=U531
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  OSCAR - Overview Report "Total Time in Apnea" Graph not Populating Synestheat 6 212 07-31-2020, 06:46 AM
Last Post: Synestheat
  Daily Tab-No data to graph gallardojaime 2 225 04-17-2020, 11:57 PM
Last Post: gallardojaime
  OSCAR Export of Raw Per-Graph Data Nonsanity 4 530 11-25-2019, 07:49 PM
Last Post: Nonsanity
  Event flag graph has disappeared bemused 4 353 10-26-2019, 05:36 PM
Last Post: OpalRose
  PC (Pulse Change) and SD (SPO2 Data) lines duplicated in the “Event Flags” graph rlchau 1 302 09-17-2019, 12:11 PM
Last Post: rlchau
  Screen capture on Mac captures whole screen, not Oscar window allanri 9 511 09-15-2019, 11:26 AM
Last Post: mtwomey
  Oscar graph scales sjlowens 4 364 09-05-2019, 11:50 AM
Last Post: Crimson Nape


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.