Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

[Pressure] AirSense 10 (C2C) -- How to set initial pressure
#11
RE: AirSense 10 (C2C) -- How to set initial pressure
That's good to hear!

If you want to post a chart here for review, follow the links in my signature line.

I would think the card to cloud AirSense should work with OSCAR, but not entirely sure.
OpalRose
Apnea Board Administrator
http://www.ApneaBoard.com

_______________________
OSCAR Chart Organization
OSCAR - The Guide
Soft Cervical Collar
Optimizing therapy
OSCAR supported machines
Mask Primer



INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE.  ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA.  INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  
#12
RE: AirSense 10 (C2C) -- How to set initial pressure
(07-16-2022, 08:59 AM)OpalRose Wrote: That's good to hear!  

If you want to post a chart here for review, follow the links in my signature line.

I would think the card to cloud AirSense should work with OSCAR, but not entirely sure.

There is another thread which confirms the data is in fact importable into and does work with OSCAR.  I still have one old laptop computer still in service which has an SD card slot so I may take a whack at reading the card and letting OSCAR have a look-see at what is happening.  Here's the thing, given my lately retired machine had no such capabilities, I am now a veteran of 15 years of CPAP usage without a single shred of data telling me how I'm doing or what is happening, so I'll need to come up to speed on the software as well.  Smile
Post Reply Post Reply
#13
RE: AirSense 10 (C2C) -- How to set initial pressure
OSCAR update...

I just downloaded the software and imported the data from my SD card; wow, lots of data to understand and consume.

Starting point:
  • AHI: 75 (from sleep study performed in November 2007)
The above said, here are the salient points which jump out at me from last night:
  • Hours: 8:38:06
  • AHI: 0.35
  • Large Leak: 01%
  • Obstructive Apnea: 0.12
  • Unclassified Apnea: 0.00
  • Hypopnea: 0.23
  • RERA: 0.12
  • Total time in apnea: 00:00:10
Hmmm, sounds like I'm should leave well enough alone and be happy with my new machine.  Smile
Post Reply Post Reply
#14
RE: AirSense 10 (C2C) -- How to set initial pressure
The presents of RERA indicates that you should be using at least some EPR.
I'd start by setting EPR=2 (the middle value) and FullTime, NOT Ramp Only.  That should reduce your hypopneas, flow limits, and RERAS

Please do post your daily charts.
Post Reply Post Reply






Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [CPAP] Initial Sleep onset CA's associated with lower Sp02 ducksinerr 1 135 07-23-2022, 07:34 AM
Last Post: OpalRose
Question [CPAP] Airsense 10 without wireless vs Airsense 11 sleepysurgeon 12 1,021 07-14-2022, 08:30 AM
Last Post: Horseshoez
  Resmed Airsense 10 Autoset 95% pressure much higher than Dreamstation 1? breathestopbreathe 4 286 06-25-2022, 10:13 AM
Last Post: Sleepster
  AirSense 10 Autoset keep max pressure BeauPetitNez 13 868 06-11-2022, 09:29 AM
Last Post: BeauPetitNez
  FFM HELP: no leaks, no nose bridge pressure and no headgear pressure on back of neck? koy23 5 476 03-22-2022, 07:01 PM
Last Post: yankees123
  Initial Post: XhwMikey Treatment Thread xhwmikey 36 1,221 03-07-2022, 08:39 PM
Last Post: xhwmikey
  Advice for Resmed Airsense 10 Autoset Pressure JackStraw 5 557 02-20-2022, 02:09 PM
Last Post: Dormeo


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.