Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Res Med S9 Elite clock
#1
Is there a way to change the clock or timezone on my cpap so it matches the actual time I am going to sleep. When I look at the data on Sleephead it is always 3 hours earlier.
Post Reply Post Reply
#2
I don,t use SH. You,ll have to set the time zone on SH to your local time zone as its on the S9 clock
Maybe its one one those glitches need to be sorted out with SH
Have you tried using ResScan

Post Reply Post Reply
#3
Auggie,

Look in the Private Files section on this forum for instructions on how to request the Clinician Manual for the S9 series. It will show you how to access the "hidden" clinician setup area. The machine time is one of many settings you'll find there that you might want to change.

Why don't I just tell you how to do it? Well, one of the settings you can change is your machine treatment pressure. I want to make sure you have all the instructions (Clinician Manual).

By the way, the Elite (same machine I have) is a fairly simple to set up. You may want to play with comfort settings like EPR and humidty, as well as make sure the data Sleep Quality is set to ON and not just COMPLIANCE.

Best of Luck! Sleep-well

Post Reply Post Reply


#4
(09-09-2012, 08:15 AM)jdireton Wrote: Auggie,

Look in the Private Files section on this forum for instructions on how to request the Clinician Manual for the S9 series. It will show you how to access the "hidden" clinician setup area. The machine time is one of many settings you'll find there that you might want to change.

Why don't I just tell you how to do it? Well, one of the settings you can change is your machine treatment pressure. I want to make sure you have all the instructions (Clinician Manual).

By the way, the Elite (same machine I have) is a fairly simple to set up. You may want to play with comfort settings like EPR and humidty, as well as make sure the data Sleep Quality is set to ON and not just COMPLIANCE.



Thank you!!Thanks

Best of Luck! Sleep-well

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  CPAP setting feels different on Resmed Vauto vs Elite 10 Sleep Therapy 5 111 12-12-2017, 04:36 PM
Last Post: Sleep Therapy
  [Equipment] Can I use my UK Elite power connector and plug with the American For Her machine? Apnea Infant 10 217 12-04-2017, 05:54 PM
Last Post: Apnea Infant
  Need to make decision Pro/Elite vs Auto CPAP SleepyBoyDC 11 687 08-30-2017, 11:41 PM
Last Post: SarcasticDave94
  Noisy AirSense 10 Elite Kladeios 25 8,626 06-25-2017, 05:36 PM
Last Post: Apnea Infant
  s9 elite "motor life exceeded",contact service rep. j beaty 6 930 05-08-2017, 06:07 PM
Last Post: bonjour
  Missing Humidity Menu on ResMed Elite Breatheasy ZZZZZzzzelda 5 407 05-08-2017, 07:44 AM
Last Post: ZZZZZzzzelda
Angry Airsense 10 Elite humming all night - going crazy! Cro0ked 16 1,853 03-01-2017, 07:55 PM
Last Post: nanbar

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.