Post Reply 
ResMed Data
Author Message
frankresmeds9 Offline

Members

Posts: 12
Joined: Jun 2014

Machine: Res Med S9
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro
Humidifier: ResMed H5i
CPAP Pressure: 4-20
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: New York

Post: #1
Smile ResMed Data
I am having a problem with my computer and need to go to a previous backup. I exported my data to a csv file. When I create another patient and try to import the csv file, the ResMed software does not see the file. Does anybody know why. I am using version 5.6
08-10-2016 02:57 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
DeepBreathing Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 2,292
Joined: Sep 2013

Machine: Resmed S9 VPAP Adapt
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Resmed H5i
CPAP Pressure: EPAP: 9 - 15 PS: 3 - 10
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Perth, Western Australia

Post: #2
RE: ResMed Data
As I understand it ResScan can export csv files but can only import files in its own format - there's no facility to import csv.

DeepBreathing
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Bed

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
08-11-2016 05:49 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
AlanE Offline

Advisory Members

Posts: 1,491
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 Autoset
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10 & Mirage Liberty backup
Humidifier: Built-in
CPAP Pressure: 10-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: ʕ•ᴥ•ʔ So Long, and Thanks for All the Fish

Sex: Male
Location: Southwest Florida

Post: #3
RE: ResMed Data
Can you import all the data from your SD card?



Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie
08-11-2016 06:47 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
icyura10 Offline

Preferred Members

Posts: 197
Joined: May 2016

Machine: RESMED AirCurve 10 VAUTO
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: Phillips Respironiscs DreamWear under the nose nasal ma
Humidifier: INCLUDED
CPAP Pressure: IPAP (20); EPAP (12); PS (8)
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: I just dropped in to see what condition my condition was in!

Sex: Male
Location: I'm just a Galactic Traveler Traversing the Universe on a Blue Rock!

Post: #4
RE: ResMed Data
Um.. do you have a blank 8, 16, 32GB SD card laying around? If so, unplug your cpap, install the blank SD card, insert the power you should see it say something like formatting / preparing the card...

I'd start up the machine and breath through the tubes for a few minutes then turn it off... not unplug it..

What ever is stored within the machine should be stored onto your blank SD card. So if you have say 6 months data on it, the 6 months should be stored onto your SD card.

You should then be able to take the card out and see what's on it.

Warning: Eating chocolate may cause your clothes to shrink!
[Image: ry6XtE9.gif] <---- That's ME!
(This post was last modified: 08-11-2016 08:01 PM by icyura10.)
08-11-2016 07:59 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
DeepBreathing Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 2,292
Joined: Sep 2013

Machine: Resmed S9 VPAP Adapt
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Resmed H5i
CPAP Pressure: EPAP: 9 - 15 PS: 3 - 10
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Perth, Western Australia

Post: #5
RE: ResMed Data
Quote:Um.. do you have a blank 8, 16, 32GB SD card laying around?

The OP has a Resmed S9. Most of these (apart from the very latest versions) were limited to 2 Gb cards and won't accept anything greater than that.

DeepBreathing
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Bed

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
08-11-2016 11:27 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
icyura10 Offline

Preferred Members

Posts: 197
Joined: May 2016

Machine: RESMED AirCurve 10 VAUTO
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: Phillips Respironiscs DreamWear under the nose nasal ma
Humidifier: INCLUDED
CPAP Pressure: IPAP (20); EPAP (12); PS (8)
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: I just dropped in to see what condition my condition was in!

Sex: Male
Location: I'm just a Galactic Traveler Traversing the Universe on a Blue Rock!

Post: #6
RE: ResMed Data
(08-11-2016 11:27 PM)DeepBreathing Wrote:  
Quote:Um.. do you have a blank 8, 16, 32GB SD card laying around?

The OP has a Resmed S9. Most of these (apart from the very latest versions) were limited to 2 Gb cards and won't accept anything greater than that.

DB,

Thanks... does the S9, similar to some of the nuder opps... I mean newer devices behave similarly where putting in an unformulated SD card of appropriate size repopulate the SDcard?

Warning: Eating chocolate may cause your clothes to shrink!
[Image: ry6XtE9.gif] <---- That's ME!
(This post was last modified: 08-13-2016 05:38 PM by icyura10.)
08-13-2016 05:37 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Crimson Nape Offline

Monitors

Posts: 1,325
Joined: Oct 2014

Machine: ResMed S9 Autoset
Mask Type: Other
Mask Make & Model: P-10 / F&P Simplus / DreamWear
Humidifier: H5i w/Climateline
CPAP Pressure: 8 - EPR 3
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments: CMS-50F & 50IW

Sex: Male
Location: Georgia

Post: #7
RE: ResMed Data
icura10,
Yes, the S9 will format the SD card. You can use any SD that' has a size equal to or larger than 2Gb. The S9 won't use any more spare than the 2Gb. I'm not aware of the size limits on the newer designs from Resmed or Phillips.. I'd be interested to learn what they are.

Statistics prove that people who have more birthdays live longer.
08-13-2016 05:49 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
frankresmeds9 Offline

Members

Posts: 12
Joined: Jun 2014

Machine: Res Med S9
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro
Humidifier: ResMed H5i
CPAP Pressure: 4-20
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: New York

Post: #8
RE: ResMed Data
(08-11-2016 05:49 AM)DeepBreathing Wrote:  As I understand it ResScan can export csv files but can only import files in its own format - there's no facility to import csv.

Then what kind of file or files is the ResMed software looking for.
08-31-2016 03:11 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
JLofromTo Offline

New Members

Posts: 2
Joined: Mar 2015

Machine: Resmed Aircurve 10 ASV
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Respironics DreamWear
Humidifier: Resmed Humidair
CPAP Pressure: 15 20
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location: Canada

Post: #9
30 day compliance report
Using the latest 5.6 and the 30 day compliance report keeps reverting to the first 30 days usage in 2015. Should it not be working from current date to 30 days back? Just finding it weird.
08-31-2016 10:20 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
AlanE Offline

Advisory Members

Posts: 1,491
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 Autoset
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10 & Mirage Liberty backup
Humidifier: Built-in
CPAP Pressure: 10-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: ʕ•ᴥ•ʔ So Long, and Thanks for All the Fish

Sex: Male
Location: Southwest Florida

Post: #10
RE: ResMed Data
That's by design. Apparently the 1st 30 day compliance is what is most important to insurance companies. 5.6 has a Compliance Export menu function but it didn't work for me. Just exports a CSV with headers only, no data. Claims there are no compliant patients.



Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie
09-01-2016 08:16 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  How to reimport Resmed data ehunter 0 175 09-17-2016 05:21 AM
Last Post: ehunter
  Accessing Clinician Data on ResMed's MyAir site Mischul 8 668 09-11-2016 06:17 PM
Last Post: Hope2sleep
  Does Sleepyhead support Resmed S10 machine data rich2905 3 438 08-22-2016 10:58 PM
Last Post: rich2905
  Sleepyhead Needs YOUR data! [data collection complete] palerider 35 3,026 04-02-2016 02:28 PM
Last Post: palerider
  ResMed Data frankresmeds9 3 834 02-08-2016 05:18 PM
Last Post: AlanE
  ResMed S9 AutoSet data in limbo okrobie 3 642 01-07-2016 09:53 PM
Last Post: okrobie
  Resmed AirSense 10 Autoset. Machine/SD Card data mismatch pnman-55 7 1,642 11-26-2015 09:10 PM
Last Post: zonk

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)