Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

ResScan 5.5 cannot run in Windows 10
#1
My computer upgraded to Windows 10 Home (Version 1607; 64bit). However, the ResScan 5.5 (latest download on today 18/11) cannot work. Error message is "Pure Virtual function called".
I tried SleepyHead but also cannot work with error message which require "BrokenGL" version. I can't find this version.
Can any buddy help?
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
Reinstall ResScan. The latest version is 5.6

In the folder you installed sleepyhead you will find the BrokenGL version.

[Image: BrokenGL.PNG]


Edit: Sorry the latest version is now 5.5 again. http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...#pid182418

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#3
After re-install ResScan 5.5, I still get the same error message "Pure Virtual function called". On the other hand, find the SleepyHead "BrokenGL" version which can read my data.
Thanks for your help.
Post Reply Post Reply
#4
I have Windows 10 and use Resscan version 5.6.0.9419 and it works fine. I believe my computer is 32 bit.

Makes me wonder why they switched back to 5.5. Maybe incorrect data interpretation? Well, if 5.5 doesn't work on Windows 10 I'm certainly going to keep what I've got until we find out whats going on.

Today I just spent some time examining Resscan as I have two versions of Sleepyhead and they are both so quirky it's a joke. I have to rebuild cpap data daily and some data is lost while some apparently never showed up in the first place. I really don't know why people use SH over Resmed's own software. It has all the important stuff you need from as much as I can tell. SH has so much data that I just can't believe it's all even necessary. Looks like a bunch of overkill to me. But, since I'm relatively new at this I may be wrong.

I was considering starting a thread on the Resscan vs SH. Maybe I will when I have a moment.
Post Reply Post Reply
#5
New version of ResScan came out today (version 5.7).... please read this post:

http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...#pid182941

I'd suggest downloading and installing it to see if the new version solves your issue.
SuperSleeper
Apnea Board Administrator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.



Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#6
I downloaded Version 5.7 of the ResScan software. I uninstalled the previous version of software and installed the new version. I am still getting the "Pure Virtual Function Called' pop up error. When you click OK, the software appears to quit.

Dont-know
INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#7
(12-01-2016, 11:42 AM)cbramsey Wrote: I downloaded Version 5.7 of the ResScan software. I uninstalled the previous version of software and installed the new version. I am still getting the "Pure Virtual Function Called' pop up error. When you click OK, the software appears to quit.

Dont-know

Actually, I was able to beat the program into submission. What I did for Version 5.5 of the program was to right-click the desktop icon that is installed with the program and choose the "Troubleshoot compatibility" option. Windows gave me the option of "Windows 8" compatibility. This appears to work.
INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Post Reply Post Reply
#8
Switching to Windows 8 compatibility resolved the issue. Right click the Icon and select troubleshoot compatibility and select "try recommended settings" and proceed from there.

Thanks.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ResScan software: RW -- Exception (ver 5.8, 5.9 & 6.0) joseho 3 290 07-06-2018, 09:15 AM
Last Post: Walla Walla
  Iniciar secion en resscan [Login to ResScan] Cristina 1 134 07-05-2018, 02:53 PM
Last Post: ShaunBlake
  Cannot Connect Contec CMS50FW to Windows 10 gumleafau 18 421 07-02-2018, 12:10 AM
Last Post: gumleafau
  ResScan 6.0 30 day compliance lilwes 2 215 06-30-2018, 10:39 AM
Last Post: Crimson Nape
  Any point to uprgrade from Resscan 5.7.0.9477? Lanco 2 197 06-29-2018, 09:10 AM
Last Post: sonicboom
Information [Admin Note] New ResScan version 6.0 SuperSleeper 24 2,621 06-28-2018, 02:31 PM
Last Post: bobby269
Question Cheap Resmed S8 ResScan card reader or USB adapter? craiwebb 4 221 06-26-2018, 05:40 PM
Last Post: ShaunBlake

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.