Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

ResScan 6.0 Install Problem
#21
RE: ResScan 6.0 Install Problem
Thanks for the suggestion, Crimson, but unfortunately it doesn't work. Changing only the 6.0 to 5.9 and using the same link, I get a 404 page not available. Perhaps ResMed removed 5.9 from their server?
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#22
RE: ResScan 6.0 Install Problem
Evidently they have removed the older versions. Try assigning a password to your user account. A 2 letter password should work but Windows may try to dissuade you. Just ignore the warning.
Post Reply Post Reply
#23
RE: ResScan 6.0 Install Problem
The login id and password are those of windows. I.e. Microsoft id and password.
Post Reply Post Reply
#24
RE: ResScan 6.0 Install Problem
Thank you for the posts. I have searched several hours worldwide in the last two days and finally found a solution by participants at apneaboard.com.

ResScan is a program of the company ResMed, which manufactures devices for people in Australia, which is suffering from sleep apnea. With ResScan you can show data on sleep duration and quality of sleep. Until recently, you could download this software at ResMed for free. Can't even not for a fee, as I was told by the German delegation in Munich. I had installed the version 5.9 instead of 6.0, because here no password and no password is required. However, it appeared the message: pure virtual function called, and the software was automatically stopped. At apneaboard, I read several participants that they could use the software if you opened a new account in Windows and then called ResScan. I've done it and behold, now it works. Why but previously couldn't, I unfortunately don't know this yet.
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#25
RE: ResScan 6.0 Install Problem
I stopped trying to figure it out after I created a new user in Windows. This is a dev machine and I mess with the registry frequently. Somewhere along the way of installing/deleting various dev tools something got hosed. Windows 10 has moved away from HKEY_Classes_Root and moved more towards HKLM and HKCU. I believe for just this reason. Instead of wiping out the whole system you just mess up your profile.

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ResScan 5.9 versus 5.1 Shamus54 7 170 05-11-2019, 11:16 AM
Last Post: Shamus54
  ResScan 5.9 Install ThePaper 4 310 05-07-2019, 11:23 PM
Last Post: SuperSleeper
  another OSCAR problem car54 7 226 05-03-2019, 10:08 PM
Last Post: GeePi
  ResScan Reports dtester 5 899 04-27-2019, 12:28 AM
Last Post: GeePi
  OSCAR - max flow limit problem? nglt13 15 340 04-25-2019, 07:10 PM
Last Post: Sleeprider
  ResScan install problem Malcolm Dann 6 274 04-20-2019, 04:27 AM
Last Post: AlanE
  SleepyHead install problem... emerckx 3 127 04-19-2019, 09:00 AM
Last Post: Crimson Nape


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.