Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

ResScan CPAP Reporting Software (current version: 5.5) [Archived Discussions]
I was looking at the ResScan software pages on Resmed's official site and noticed that the version of the software available differs depending on whether you are accessing the USA site or the Australian site.

USA >>> shows ResScan version 4.1
Australia >>> shows ResScan version 4.2

Anyone know why the USA version of the Resmed site still shows the older software version?
That is because you are a bot.
Sleep-well
Breathe freely!
(02-04-2013, 03:38 AM)A KLERK Wrote: That is because you are a bot.

Hmmm, my first post and I'm accused of being a bot. It could have been worse, you might have accused me of being a ruminant. Was the reference to "Do Androids Dream of Electric Sheep" not obvious enough? <Sigh>!

My questions still stands...anyone else have an answer to it?




I think, therefore I am.





(02-03-2013, 08:39 PM)RoboticRuminant Wrote: I was looking at the ResScan software pages on Resmed's official site and noticed that the version of the software available differs depending on whether you are accessing the USA site or the Australian site.

USA >>> shows ResScan version 4.1
Australia >>> shows ResScan version 4.2

Anyone know why the USA version of the Resmed site still shows the older software version?

When I went rummaging through the Australian site I wonder how I missed that. OK. Then it goes to follow that my respiratory therapist probably doesn't have 4.2 either. Gee I'm more advanced than she is.
Now if only I could order my own CPAP instead of being at her mercy...
Thanks for the download link! Now i am able to view my detailed data!
(02-04-2013, 11:55 PM)Ugly Wrote: Now if only I could order my own CPAP instead of being at her mercy...

I hope you know that you have a right to a copy of your doctor's prescription. Once you have that you can order your own machine. All you need is money. Smile
Sleepster
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.


Can anyone tell me whether the current version of ResScan will run on Windows Vista Home Premium? I did a search of the forum but never found mention of Vista. I have a laptop that appears to be too old for Windows 7 but runs Vista just fine. I re-imaged it last night in hopes of correcting some "behavior problems" and that it will be able to run the ResScan and pulse oximeter software.
Thanks
(02-07-2013, 02:49 PM)aehjr Wrote: Can anyone tell me whether the current version of ResScan will run on Windows Vista Home Premium? I did a search of the forum but never found mention of Vista. I have a laptop that appears to be too old for Windows 7 but runs Vista just fine. I re-imaged it last night in hopes of correcting some "behavior problems" and that it will be able to run the ResScan and pulse oximeter software.
Thanks
I run Vista and current version 4.2 of ResScan, as well as
the latest version of SleepyHead, v0.9.2-1. Both work OK, but I
had to install ResScan as Administrator. No big deal. Okay

Thanks. I loaded ResScan 4.2 on my Vista laptop and it works fine. I'll spend some time deciding whether I like ResScan or SleepyHead better. I started with SH and it seems more intuitive; I had to go to the clinician's manual to figure out how to get the views I wanted in RS.



(02-05-2013, 08:06 PM)Sleepster Wrote:
(02-04-2013, 11:55 PM)Ugly Wrote: Now if only I could order my own CPAP instead of being at her mercy...

I hope you know that you have a right to a copy of your doctor's prescription. Once you have that you can order your own machine. All you need is money. Smile

I do have the prescription.
But while the application is going through VitalAire it's hard to push it through with another supplier. I don't have to pay for it because of the Assistive Devices Program.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ResScan 5.7 not displaying AHI data mb21784 1 61 02-25-2017, 04:47 PM
Last Post: Crimson Nape
  Current firmware for the Philips dreamstation johnathonm 33 4,789 02-25-2017, 02:15 PM
Last Post: NYCsnooze
Arrow [Admin Note] ResScan - [version 5.7] SuperSleeper 70 11,674 02-11-2017, 03:11 PM
Last Post: MortR
  ResMed s9 SD card unrecognized by ResScan or S'Head krebb21 3 214 02-01-2017, 04:10 AM
Last Post: TBMx
  resscan software download sdouros 7 514 01-30-2017, 08:14 PM
Last Post: Beej
Question How do I erase older data in resScan? justMongo 4 235 01-17-2017, 01:29 PM
Last Post: AlanE
  Can ResScan export DATA to Excel (or csv) file JimN262 2 353 01-03-2017, 11:13 AM
Last Post: JimN262

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.