Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

ResScan CPAP Reporting Software (current version: 5.5) [Archived Discussions]
(06-02-2013, 11:57 AM)Chucks Wrote: When I attempt to install the latest ResScan software, I get asked for language, then it starts to install and gives me an "Error 1152 Unable to copy file to temporary location."
Chucks

Chucks - which version of ResScan are you installing? Make sure that your downloaded install file hasn't been corrupted. The file sizes for the various newer versions are:

4.1..... 110.7 MB
4.2..... 88 MB
4.3..... 120.5 MB

If they're not as listed above, the whole file wasn't downloaded. Or, the file got corrupted during download. Try downloading it during off-hours-- late at night or very early in the morning when your local network isn't busy.

SuperSleeper
Apnea Board Administrator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.



(06-02-2013, 11:57 AM)Chucks Wrote: When I attempt to install the latest ResScan software, I get asked for language, then it starts to install and gives me an "Error 1152 ...

Sorry fixed it. I need to comment. Thank you SO MUCH for this info. I have had an ongoing infection and the maintenance portion of the Clinician manual goes through every detail of machine and accessory maintenance.

I think my infection will clear now that I know HOW to take care of my machine.

I have a donation for you and will do so in about 2 weeks.

ChucksThanksThanksThanks
Many thanks,

4.3 downloaded and installed without any problems. Less than 5 minutes from start to finish.

I can't see any improvement yet but it could be better.

Best wishes,

Bob in Birmingham (UK)



Question 
I just installed the Rescan 4.3 on an old Win XP computer with 512 MB RAM only and got some questions.

During the installation there was a measage that the memory is not sufficient for the software and if I would like to install a reduced version, what I finally did. In the manual it says that 1000MB RAM are required but the very minimum are 512 MB. Some questions:

1. What means reduce scope of the software?
2. Is it worth to install some additional memory in the computer for better functionality?
3. If I do so, do I have to reinstall the software and is this possible due to the problem with the propreary drivers?

Thanks
Downloaded, installed, and reviewed my data with no trouble at all. Thank you so much for making this possible! Smile
Hi,
Thank you so much for this download. i am studying my data trying to understand it. One thing I cannot figure out is when I want to see detailed data it states to select a pregiven date and I can only see detailed data for that day. How to I change that?
Vesta


(06-17-2013, 06:54 PM)Vesta flaggert Wrote: One thing I cannot figure out is when I want to see detailed data it states to select a pregiven date and I can only see detailed data for that day. How to I change that?
Vesta
Double click the day that you want to see






(06-17-2013, 07:50 PM)zonk Wrote:
(06-17-2013, 06:54 PM)Vesta flaggert Wrote: One thing I cannot figure out is when I want to see detailed data it states to select a pregiven date and I can only see detailed data for that day. How to I change that?
Vesta
Double click the day that you want to see

Thanks that did it.
(06-15-2013, 04:05 AM)MichlSleepsWell Wrote: I just installed the Rescan 4.3 on an old Win XP computer with 512 MB RAM only and got some questions.

You might be able to increase the RAM without too much expense. See if you can find someone who has upgraded theirs and has their old sticks sitting a drawer somewhere. 512 MB isn't a lot of RAM these days.
Sleepster
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.


Cool 
(06-17-2013, 09:10 PM)Sleepster Wrote:
(06-15-2013, 04:05 AM)MichlSleepsWell Wrote: I just installed the Rescan 4.3 on an old Win XP computer with 512 MB RAM only and got some questions.

You might be able to increase the RAM without too much expense. See if you can find someone who has upgraded theirs and has their old sticks sitting a drawer somewhere. 512 MB isn't a lot of RAM these days.

Thanks for the hint. The main reason for using this old notbook with 512 mb for the program is hat I do not connect it to the web anymore and I am not sure if the program does exchange data with a server if I would do so.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ResScan load error Paul862 13 599 Yesterday, 03:31 PM
Last Post: Crimson Nape
  [Admin Note] New ResScan version 5.8 SuperSleeper 1 323 Yesterday, 12:43 PM
Last Post: SuperSleeper
  ResScan 5.7 Report Date Range. rzanatta 2 96 05-24-2017, 05:32 AM
Last Post: rzanatta
  Sleepyhead Software - current release GWild 2 131 05-19-2017, 01:39 PM
Last Post: Crimson Nape
  Current firmware for the Philips dreamstation johnathonm 38 8,260 05-18-2017, 09:46 PM
Last Post: Mharris562
Question Oxymeter with ResScan pat767 3 196 04-30-2017, 10:05 AM
Last Post: Crimson Nape
  Sleepyhead vs. ResScan Software c2workout 4 348 04-29-2017, 07:28 PM
Last Post: c2workout

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.