Thread Closed 
ResScan CPAP Reporting Software (current version: 5.5) [Archived Discussions]
Author Message
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #501
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
(11-10-2013 03:34 AM)boar Wrote:  I did click on "all data". So not sure what happened.
[Image: attachment.php?aid=60]
Try download again and click on "discard" when asked "do you wish to overwrite existing data or discard download data for all download duplicate sessions". I assume you have an Autoset (not Escape Auto) and the card was inserted in the machine whilst using it
(This post was last modified: 11-10-2013 04:09 AM by zonk.)
11-10-2013 04:00 AM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
boar Offline

Preferred Members

Posts: 26
Joined: Nov 2013

Machine: Resmed S9 Auto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: Hi5
CPAP Pressure: 6cm to 14cm
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location: Sydney formely Brisbane

Post: #502
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Ok all sorted. Thanks Zonk. Cheers.
11-10-2013 04:14 AM
Find all posts by this user
Sleepster Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 4,991
Joined: Feb 2012

Machine: ResMed AirCurve10 VAuto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: HumidAir and SlimLine Hose
CPAP Pressure: MaxI 13.6 | MinE 5.2 | PS 4.4
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: Diagnosed Nov 2011. Conquered aerophagia.

Sex: Male
Location: Houston, Texas

Post: #503
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Do you have the ResMed S9 Autoset, or the Resmed S9 Escape Auto?

The latter is a brick and will give you only limited amounts of data.

Sleepster
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
11-11-2013 03:56 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
BMW rider Offline

New Members

Posts: 1
Joined: Nov 2013

Machine: Resmed S9 Autoset Elite
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: Resmed Swift LT
Humidifier: Resmed H5i
CPAP Pressure: 7-13
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location: Sweden

Post: #504
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Hi!

I'm new to this forum. Just got my S9 Autoset Elite with H5i. Downloaded the software and realised that they did not include an SD card... Will any SD card work in the S9 Autoset Elite?
11-29-2013 10:33 AM
Find all posts by this user
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #505
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
(11-29-2013 10:33 AM)BMW rider Wrote:  Hi!

I'm new to this forum. Just got my S9 Autoset Elite with H5i. Downloaded the software and realised that they did not include an SD card... Will any SD card work in the S9 Autoset Elite?
Yes any SD card works
[Image: SD_memory-lock.jpg]

btw, your S9 either Autoset or Elite (not both) model name written next to stop/start button
Welcome
11-29-2013 01:13 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
vsheline Offline

Advisory Members

Posts: 1,907
Joined: Jul 2012

Machine: S9 VPAP Adapt (USA Model# 36007, not better 36037 or 36067)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F10 or SimPlus w/ 2Liners. MirageQuatro & Gecko gel pad
Humidifier: H5i
CPAP Pressure: 15 EPAP, PS 5-10
CPAP Software: ResScan

Other Comments: Marfan Syndrome, chronic bradycardia, occasional Cheyne-Stokes Respiration

Sex: Male
Location: California, USA

Post: #506
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
(11-29-2013 10:33 AM)BMW rider Wrote:  they did not include an SD card... Will any SD card work in the S9 Autoset Elite?


Hi BMW rider,

Welcome to the forum!

I think the 1 or 2 GigaByte (1GB or 2GB) full size SD cards are ideal for the ResMed S9 machines.

Be sure to get the full sized card, not the mini or micro physical size, even if they come with adapters which allow use in a full size slot, because the adapters are flimsy and will soon malfunction.

The S9 machines never write as much as 1GB on the SD card, no matter how much storage capacity the cards have.

I think S9 machines manufactured in recent years can use the High Density SD cards (4GB and larger) but may be best to just get the 2GB standard capacity full size SD card, which is the smallest capacity commonly available these days.

I bought a package of two 2GB SD cards for about US $11 at Walmart this year.

Take care,
--- Vaughn

Membership in the Advisory Member group should not be understood as in any way implying medical expertise or qualification for advising Sleep Apnea patients concerning their treatment. The Advisory Member group provides advice and suggestions to Apnea Board administrators and staff on matters concerning Apnea Board operation and administrative policies - not on matters concerning treatment for Sleep Apnea. I think it is now too late to change the name of the group but I think Voting Member group would perhaps have been a more descriptive name for the group.
(This post was last modified: 11-29-2013 02:14 PM by vsheline.)
11-29-2013 02:07 PM
Find all posts by this user
marcus73 Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Dec 2013

Machine: S9 autoset
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Mirage Quattro
Humidifier: none
CPAP Pressure: 4-20
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #507
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Hello! It seems that ResScan version 4.3 is not compatible with Windows 7. Anyone experience this same message when starting the program first time: "Pure virtual function called"? The only thing I can do is choose "Ok" and then the program start is interrupted Sad
Br, Marcus
(This post was last modified: 12-03-2013 08:50 AM by marcus73.)
12-03-2013 08:49 AM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
elliott2 Offline
Wiki Editor
Members

Posts: 18
Joined: Nov 2013

Machine: ResMed S9 AutoSet
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: ResMed Swift FX Nasal Pillow
Humidifier: ResMed H5i with ClimateLine
CPAP Pressure: 13 cmH2O
CPAP Software: ResScan SleepyHead Other Software

Other Comments: Other SW: EDFBrowser and EDF2ASCII

Sex: Male
Location: College Staion, Tx

Post: #508
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Marcus73,
I had the same problem with the "pure virtual function" error on a machine running Windows XP SP3 and also a Windows 7 Pro. On the Windows XP machine I was able to run the program by going to the start menu and right clicking properties and the click the compatibility tab and selecting Win2000. On the Window 7 machine I did pretty much the same thing except I selected Windows XP SP2. Hope this helps.
Cheers
12-03-2013 11:45 AM
Find all posts by this user
marcus73 Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Dec 2013

Machine: S9 autoset
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Mirage Quattro
Humidifier: none
CPAP Pressure: 4-20
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #509
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Thanks Elliott! Now I got the progam started Smile
BR, Marcus
12-03-2013 12:06 PM
Find all posts by this user

Donate to Apnea Board
marcus73 Offline

New Members

Posts: 3
Joined: Dec 2013

Machine: S9 autoset
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Mirage Quattro
Humidifier: none
CPAP Pressure: 4-20
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #510
RE: ResScan CPAP Reporting Software (current version: 4.3)
Looking at those statistics now. AHI & AI looks good (1,1 0,1 - 1,2)! But what Pressure and Leak values would be Normal? I got Pressure 6,1 - 8,4 - 9,6 and Leak 1,2 - 6,0 - 12,0.
BR, Marcus
12-03-2013 12:21 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Arrow [Admin Note] ResScan - [version 5.7] SuperSleeper 57 7,037 12-01-2016 12:43 PM
Last Post: SuperSleeper
  ResScan 5.5 cannot run in Windows 10 ant08 6 323 12-01-2016 12:21 PM
Last Post: cbramsey
  ResScan - not supported jmitchell151 2 129 11-23-2016 11:23 PM
Last Post: SuperSleeper
  new ResMed machine and ResScan software issue fluffyetal 1 184 11-18-2016 06:40 AM
Last Post: Sleeprider
  can resscan read cards from two machines whirschb 8 490 11-14-2016 04:03 PM
Last Post: Mosquitobait
Question ResScan=Unable to detect device communications library cobaltpanther 6 594 11-12-2016 02:19 PM
Last Post: Kitalarium
  ResScan Prometheus 4 357 11-04-2016 07:11 PM
Last Post: SuperSleeper

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)