Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account



ResScan, Win 10 won't see SD card
#11
You can use SleepyHead software or Encore Basic. Here are the links:

http://sleepyhead.jedimark.net/

http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...hines-only
Reply
#12
Here's how to identify exactly which machine you have.
http://www.apneaboard.com/cpap-machine-p...espironics
Respironics and Phillips-Respironics do no work with ResScan.

You can use sleepyhead with your machine:
http://sleepyhead.jedimark.net/
INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
Reply
#13
downloaded sleepyhead and now ordered new sd card when that comes then what lol
sorry sounds so stupid
Reply


#14
Inset SD card into Cpap. The Cpap will write all the data on to the new card.

Here are a couple links to help.

https://sleep.tnet.com/resources/sleepyh...screenshot

https://sleep.tnet.com/resources/sleepyhead/shorganize

https://sleep.tnet.com/reference/tips/imgur
Reply
#15
(09-24-2016, 01:15 PM)Brianm Wrote: downloaded sleepyhead and now ordered new sd card when that comes then what lol
sorry sounds so stupid

Did you order your SD card from a vendor of sleep apnea equipment, because not every SD card will work in certain machines?

About sounding "stupid" ... when we all start out, we are "ignorant" of most facets of sleep apnea, the equipment, and its usage. Hence, that's what makes this forum so valuable. We can all learn something new from each other across a wide base of different medical conditions, machines, and practices. So you have nothing to apologize for.

"The object in life is not to be on the side of the majority, but to escape finding oneself in the ranks of the insane." -- Marcus Aurelius
Reply
#16
Thanks, no just ordered from ebay
Reply


#17
Tried that as well, still with no startup.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Question How do I erase older data in resScan? justMongo 4 88 01-17-2017, 01:29 PM
Last Post: AlanE
  Can ResScan export DATA to Excel (or csv) file JimN262 2 230 01-03-2017, 11:13 AM
Last Post: JimN262
Arrow [Admin Note] ResScan - [version 5.7] SuperSleeper 67 9,856 12-28-2016, 01:47 PM
Last Post: Crimson Nape
Question Resscan 5.5 reported averages different than machine Fran 0 131 12-18-2016, 12:33 PM
Last Post: Fran
  ResScan 5.7 will not run on windows7 Iant01 1 260 12-13-2016, 08:11 AM
Last Post: AlanE
  ResScan Prometheus 6 629 12-12-2016, 02:57 PM
Last Post: SuperSleeper
  ResScan - not supported jmitchell151 3 345 12-06-2016, 07:17 PM
Last Post: jmitchell151

Forum Jump:




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.