Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Resmed Airsense/Telstra 2G wireless kerput
#1
Angry 
For those of us here in Australia with a Resmed Airsense 10 that uses the Telstra 2G network for reporting I have contacted Resmed re the 2G network closure on the 1st of December. What happens after that? Firmware upgrade ? Hardware upgrade? Mine is under warranty, but for those of you who are not covered what next?

James
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
If no other cellular solution, you're limited to what you can do once they shut it down. Mailing or taking the SD card to the DME/Doctor.

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#3
I have now been advised from Resmed that the Vodaphone 2G network will continue to operate until early 2018 and then Resmed will have a longer term solution to implement. So, better news for us Aussies.

James
Post Reply Post Reply
#4
I have just received my ResMed Airsense10 Auto from Supplier #10 from the US to Adelaide Australia. Whilst I was advised the wireless reporting would not be available on this machine in Aust, I note that it uses the Vodafone 4G network and so I assume this is what they will roll out on Aust machines when the 2G network folds...
Post Reply Post Reply
#5
I got US version machines, no firmware upgrade, wireless reporting, or connecting to Myair
I don't need wireless reporting or Myair, as for firmware upgrade, they're were some minor upgrade in the early days, to do with the integrated humidifier and the heated hose
A10 series first launched late 2014, not sure what planned for future upgrades, would think right now, they're working on the next generation machines (perhaps ... A20) than upgrading the A10
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#6
   
Not sure how I managed it, but I created a profile on on myAir last night and this morning I got an email to notify me my results uploaded successfully...

I logged in and sure enough my first night results are there...

From this, I may also assume that firmware upgrades would come through ok.

Just to be clear, I have a US supplied machine and I'm in Adelaide Aust.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Resmed Airsense 10 v's Phillips Dreamstation sleepybones 2 177 07-17-2018, 03:16 PM
Last Post: matthewb
  Resmed Airsense 10 Heated Hose Issue Jschiner 29 1,495 07-06-2018, 10:15 AM
Last Post: Sleeprider
  Filter sucked inside Resmed Airsense 10 !! tommyngo 7 345 07-04-2018, 11:10 PM
Last Post: CB91710
  [CPAP] Resmed Airsense 10 Autoset Climateline Pockstriker 13 452 06-28-2018, 08:46 AM
Last Post: SarcasticDave94
  [CPAP] Water Chamber (Resmed Airsense 10) empties every 2 days. What does it mean? Determinism 16 664 06-26-2018, 12:03 PM
Last Post: Homerec130
  [Equipment] ResMed AirSense 10 menu item: Pressure Relief vs. EPR darianmiller 5 2,127 06-21-2018, 10:40 AM
Last Post: AlanE
  Any program out there to decrypt the files of a ResMed AirSense 10 Elite? Darkmatter 13 576 05-15-2018, 03:22 PM
Last Post: Darkmatter

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.