Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Respironics Dreamstation Bluetooth
#11
I also found it hard to use the Bluetooth transfer. I fix the problem real quick!

Put in an SD Card and transfer the data to SleepyHead. Works great.
Coffee
I just realized I'm more in demand and very valuable....I'm an antique!!
Post Reply Post Reply
#12
(07-10-2016, 05:48 PM)Bompa Wrote: I also found it hard to use the Bluetooth transfer. I fix the problem real quick!

Put in an SD Card and transfer the data to SleepyHead. Works great.
Coffee

You are absolutely correct. I did just that for years with my Respironics System 1. I just wanted to get away from that as a personal preference. I just wish it would work better.

Post Reply Post Reply
#13
(07-02-2016, 10:37 PM)Azor Wrote: Presently I do not have a WiFi SD card in my Dreamstation. Since I qualified to receive the Dreamstation through Medicare it came with a modem which effects the Bluetooth operation in some way. The modem uploads information that my supplier has access to, but it, for the moment, does not update my Dreammapper web pages as does my wife's Resmed Air Sense update her Resmed web page. Medicare requires this information for the purpose of qualifying the end user. I could go on about how Medicare complicates your life, but that is another topic for another day.

The tech support at Phillips had me remove the modem while "repairing" the Bluetooth connection with my iPhone 5s. The Phillips tech support said in their email that they had been having trouble with the current Apple IOS version and their engineers were working on it. There are days I think that it is not good to be part of the beginning stages of some technology since most often the suppliers do not have all the bugs worked out and the early customers get to live through all that.

Go to Main Menu-My Provider-Send/Receive and send to your Dreammapper...
Wish I could get the Bluetooth working too...Dont-know
Post Reply Post Reply


#14
(07-11-2016, 11:00 AM)Azor Wrote:
(07-10-2016, 05:48 PM)Bompa Wrote: I also found it hard to use the Bluetooth transfer. I fix the problem real quick!

Put in an SD Card and transfer the data to SleepyHead. Works great.
Coffee

You are absolutely correct. I did just that for years with my Respironics System 1. I just wanted to get away from that as a personal preference. I just wish it would work better.

I'm waiting for my "Toshiba FlashAir W-03". How can I use it to transfer the data directly from DreamStation to my PC - SleepyHead? Is taht possible?
Post Reply Post Reply
#15
There are at least two apps. I use the one at sleepmaster.org

Post Reply Post Reply
#16
(07-13-2016, 12:44 AM)chill Wrote: There are at least two apps. I use the one at sleepmaster.org

Configuration: DreamStation Auto CPAP
PC Win 7 Pro / 64

Now I have the „FlashAir W-3“ and I can’t use it according to this:
My DreamStation is about 5 Meter from my PC!

“Your FlashAir must be in a drive that is physically attached to this computer” / SleepMaster cannot access network drives”


Any step by step instruction?
Post Reply Post Reply


#17
(07-13-2016, 12:44 AM)chill Wrote: There are at least two apps. I use the one at sleepmaster.org

Or you could forgo the apps and map it to a network drive in Windows.

Reference:
http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...in-Windows
Post Reply Post Reply
#18
(07-13-2016, 12:44 AM)chill Wrote: Or you could forgo the apps and map it to a network drive in Windows.

Reference:
http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...in-Windows

Thanks It works perfect Thanks
Post Reply Post Reply
#19
(07-13-2016, 07:34 AM)menaralf Wrote: Configuration: DreamStation Auto CPAP
PC Win 7 Pro / 64

Now I have the „FlashAir W-3“ and I can’t use it according to this:
My DreamStation is about 5 Meter from my PC!

“Your FlashAir must be in a drive that is physically attached to this computer” / SleepMaster cannot access network drives”

You need to insert into your computer to have it setup and then put it back in your dream station. Click New User in SleepMaster and follow the instructions. The labels will highlight in Orange to indicate the next step. It is not exactly straight forward, but it is not that hard either.

Post Reply Post Reply


#20
(07-13-2016, 08:19 AM)shawn42 Wrote:
(07-13-2016, 12:44 AM)chill Wrote: There are at least two apps. I use the one at sleepmaster.org

Or you could forgo the apps and map it to a network drive in Windows.

Reference:
http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...in-Windows

Yes yesterday it worked perfect! Today I recognize that it wasn’t be always connected to my PC! Only after unplugging and re-plugging the FlashAir !

I’ve followed your instruction under “Easiest way to connect to FlashAir SD card using a static IP in Windows “ and I didn’t found any opportunity to type the IP –Address “When it comes time to enter an address in the "Folder" field after you've chosen your drive letter, just type it out like this ….”

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  About to order a Dreamstation Go DanPrado 51 6,231 Yesterday, 09:26 AM
Last Post: tjb1013
  Resmed S10 Airsense vs. Respironics Dream Station Weird Tolkienish Figure 128 45,659 Yesterday, 02:20 AM
Last Post: JeffT
  Dreamstation Mask Settings. JohnnyRotten 6 162 08-15-2017, 09:00 AM
Last Post: tomkatt
  Connect to DreamStation over Wifi? JRoque 3 140 08-14-2017, 10:36 AM
Last Post: JRoque
  [CPAP] Respironics M-Series BiPap Auto Question Dawnstar 6 135 08-13-2017, 09:15 PM
Last Post: Sleeprider
  [split] Masks with DreamStation Go levman 4 164 08-12-2017, 08:29 AM
Last Post: levman
  dreamstation humidifier and hose leak jacob.fullmer 3 201 08-11-2017, 04:26 PM
Last Post: Walla Walla

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.