Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

S9 Data Card
#1
I am having a problem with my S9 data card. I have an Apple and used it with the SleepyHead software. SleepyHead advises you lock the card when using with an Apple computer. I downloaded my data and unlocked the card. When I inserted the data card back into the Autoset it says my card is still locked. any suggestions?
Post Reply Post Reply
#2
(10-20-2013, 04:11 PM)hoppy49 Wrote: I am having a problem with my S9 data card. I have an Apple and used it with the SleepyHead software. SleepyHead advises you lock the card when using with an Apple computer. I downloaded my data and unlocked the card. When I inserted the data card back into the Autoset it says my card is still locked. any suggestions?

http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...ill+locked

see if this thread helps you. Welcome to the forum!
Post Reply Post Reply
#3
Thank you for the link. I did as suggested, locked and unlocked it and it finally accepted the card. Again thanks.
Post Reply Post Reply


#4
(10-20-2013, 04:41 PM)hoppy49 Wrote: Thank you for the link. I did as suggested, locked and unlocked it and it finally accepted the card. Again thanks.

Glad it helped! Your welcome! What we are here for is to try and help each other
Post Reply Post Reply
#5
Hi hoppy49,
WELCOME! to the forum.!
Best of luck to you with your CPAP therapy.
trish6hundred
Post Reply Post Reply
#6
I thought I was the only one with that problem. I would lock and unlock and insert into the machine 5 or 10 times before the machine would believe it was unlocked. Very frustrating and one of the reasons I am getting a new machine.

(10-20-2013, 04:11 PM)hoppy49 Wrote: I am having a problem with my S9 data card. I have an Apple and used it with the SleepyHead software. SleepyHead advises you lock the card when using with an Apple computer. I downloaded my data and unlocked the card. When I inserted the data card back into the Autoset it says my card is still locked. any suggestions?

Post Reply Post Reply


#7
(10-20-2013, 10:08 PM)bwexler Wrote: I thought I was the only one with that problem. I would lock and unlock and insert into the machine 5 or 10 times before the machine would believe it was unlocked. Very frustrating and one of the reasons I am getting a new machine.

(10-20-2013, 04:11 PM)hoppy49 Wrote: I am having a problem with my S9 data card. I have an Apple and used it with the SleepyHead software. SleepyHead advises you lock the card when using with an Apple computer. I downloaded my data and unlocked the card. When I inserted the data card back into the Autoset it says my card is still locked. any suggestions?

The slider on the data card does not lock or unlock the card. It is just a tab that can be moved into the lock or unlock position. The tab mechanically activates a microswitch in the card reader and that microswitch determines whether the card reader is write-enabled or not.

Your card reader microswitch might be on the edge of tolerance. Jiggling the card from side to side might trigger the microswitch. Alternately, a thin film of cement on the edge of the card slider might make it work more reliably.
Post Reply Post Reply
#8
Also, some cards have a loose slider.

Merely inserting them can cause enough friction to move it to the locked position.

High quality 'scotch' tape works, if you are careful, to hold the slider in the right position.
Sweet Dreams,

HerbM
Sleep study AHI: 49 RDI: 60 -- APAP 10-11 w/AHI: 1.5 avg for 7-days (up due likely to hip replacement recovery)

"We can all breathe together or we will all suffocate alone."
Post Reply Post Reply
#9
I'd not get another machine. I'd get another card.
PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.




Post Reply Post Reply


#10
Can any SD card be used, or does the place that supplied me the machine have to provide a specific one? I'm retired military and can get a 1 GB SD cheaper than my CPAP supplier will charge Medicare, which is a laugh.
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ResMed AirSense 10--SD data card? Agabaga 30 1,087 05-30-2017, 11:51 AM
Last Post: bonjour
  [Equipment] How to move data to new machine/sd card (Airsense 10) ac110 2 213 04-13-2017, 12:28 AM
Last Post: DeepBreathing
  data card ppowers 6 390 04-11-2017, 03:09 PM
Last Post: Matzaball2016
  How Much DATA will SD Card Hold steve823 7 375 03-29-2017, 03:47 PM
Last Post: pholynyk
  ResMed S9 SD Card "Invalid SD Card, erase card data?" MAPnea 31 31,724 03-14-2017, 09:34 AM
Last Post: Sleeprider
  Copy data from internal storage to SD card on Dreamstation bketchel 5 300 03-02-2017, 10:28 AM
Last Post: trish6hundred
  Data Card Read for REMStar Pro C-Flex Auto IQ HenryECole81 8 409 01-19-2017, 09:02 PM
Last Post: trish6hundred

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.