Post Reply 
Sleep Master Setup - Error at 1702
Author Message
justMongo Offline

Monitors

Posts: 3,853
Joined: Sep 2013

Machine: ResMed VPAP Auto (S9)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro
Humidifier: ResMed H5i
CPAP Pressure: 18 IPAPmax - 11 EPAPmin, PS=5
CPAP Software: Other Software

Other Comments: μολὼν λαβέ

Sex: Male
Location: Калифорния

Post: #11
RE: Sleep Master Setup - Error at 1702
(09-08-2016 12:05 PM)AlanE Wrote:  Only issue I can think of is your card getting a different IP during a dhcp renew.

Isn't that "fixable" using DHCP reservation based on MAC.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
09-08-2016 12:28 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
AlanE Online

Advisory Members

Posts: 1,496
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 Autoset
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10 & Mirage Liberty backup
Humidifier: Built-in
CPAP Pressure: 10-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: ʕ•ᴥ•ʔ So Long, and Thanks for All the Fish

Sex: Male
Location: Southwest Florida

Post: #12
RE: Sleep Master Setup - Error at 1702
Yes, you can do that too. Smile



Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie
09-09-2016 08:20 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Crimson Nape Offline

Monitors

Posts: 1,332
Joined: Oct 2014

Machine: ResMed S9 Autoset
Mask Type: Other
Mask Make & Model: P-10 / F&P Simplus / DreamWear
Humidifier: H5i w/Climateline
CPAP Pressure: 8 - EPR 3
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments: CMS-50F & 50IW

Sex: Male
Location: Georgia

Post: #13
RE: Sleep Master Setup - Error at 1702
Has anybody found out what is causing the "Error at 1702" when you try to save the configuration in Sleep Master?

SD Card: Toshiba Flashair 16Gb W-03
Sleep Master Java version: 5.0.0.21
Java version: 1.8.0_111
O/S: Windows 7 Pro
Sleep Master setup will find the card and assign a dhcp address but errors out when it tries to write the configuration to the card. The user profile is not created and the CONFIG file are not updated

The card is accessible if I manually edit the CONFIG file. . .but not with Sleep Master.

Any insights?

Edit 11/29/2016: Sleep Master setup will work on Linux Mint 17, although with some minor glitches. If you try to assign an IP address. It will assign the address but will display a truncated address.
Example:
Assigned Address: 192.168.1.39
Displayed Address: 192.168.1.3

This is how it's written in the profile file as well.

Statistics prove that people who have more birthdays live longer.
(This post was last modified: 11-29-2016 10:39 AM by Crimson Nape.)
11-28-2016 11:24 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Transcend SQL server Compact error Donard 2 67 12-06-2016 09:42 AM
Last Post: Donard
  Sleep Master wireless XPAP data transfer Jack_Russell_Fan 166 26,688 08-13-2016 06:20 AM
Last Post: AlanE
Sad Sleepyhead Win 7 .dll error Mark Douglas 5 374 06-21-2016 07:57 AM
Last Post: Mark Douglas
  Sleep Master not finding card Pizzafoundry 2 386 06-04-2016 08:31 PM
Last Post: Jack_Russell_Fan
  Sleepyhead error message apnea711 3 368 04-18-2016 12:49 PM
Last Post: Crimson Nape
Question SD CArd Download "Error". subyroo 21 2,587 02-09-2016 04:19 PM
Last Post: AlanE
  How do I fix error in my CMS50F - Sleepyhead Data on the virge 3 749 12-20-2015 08:04 PM
Last Post: on the virge

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)