Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Sleep Master Setup - Error at 1702
#11
(09-08-2016, 12:05 PM)AlanE Wrote: Only issue I can think of is your card getting a different IP during a dhcp renew.

Isn't that "fixable" using DHCP reservation based on MAC.

Admin Note:
JustMongo passed away in August 2017
Click HERE to read his Memorial Thread

~ Rest in Peace ~
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#12
Yes, you can do that too. Smile

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#13
Has anybody found out what is causing the "Error at 1702" when you try to save the configuration in Sleep Master?

SD Card: Toshiba Flashair 16Gb W-03
Sleep Master Java version: 5.0.0.21
Java version: 1.8.0_111
O/S: Windows 7 Pro
Sleep Master setup will find the card and assign a dhcp address but errors out when it tries to write the configuration to the card. The user profile is not created and the CONFIG file are not updated

The card is accessible if I manually edit the CONFIG file. . .but not with Sleep Master.

Any insights?

Edit 11/29/2016: Sleep Master setup will work on Linux Mint 17, although with some minor glitches. If you try to assign an IP address. It will assign the address but will display a truncated address.
Example:
Assigned Address: 192.168.1.39
Displayed Address: 192.168.1.3

This is how it's written in the profile file as well.

Post Reply Post Reply
#14
I'm somewhat confused! I configured a Flashair card using Sleep Master
among the other settings I choose Sta appmode. I then inserted the newly
configured card in the SD clot on my new Dreamstation and turned it on.
At first I didn't think it was working as all that showed up in my Router
was the Mac Address for it and no IP. So I went back to Sleep Master and
it showed I was connected. Turning off the power to the Dreamstation,
the Mac Address go away but comes back when turned back on and Sleep
Master will reconnect. I guess it' no problem as long as Sleep Master connects
but it just isn't what I expected?
Post Reply Post Reply
#15
The only advice I can give at this time is, "If it works, don't look a gift horse in the mouth".
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#16
You should probably start a new thread for this but can you post your CONFIG?

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Question ResMed software download open error msg David Goldman 2 216 05-04-2018, 01:23 AM
Last Post: SuperSleeper
  Sleep Master 6.0 Jack_Russell_Fan 51 6,094 04-30-2018, 07:25 PM
Last Post: mdhampton
  Sleep Master Data Viewer Issue jrdnduvall 21 1,879 04-07-2018, 12:39 PM
Last Post: Sheepish
  Error message installing ResScan PaulaO2 5 433 02-24-2018, 09:06 PM
Last Post: AlanE
  Sleepyhead update question - Error showing trying to go from v0.9.8-1 to current NovaSleep 4 378 12-28-2017, 03:17 PM
Last Post: Crimson Nape
  Sleep Master LarryRapp 14 677 12-12-2017, 02:33 PM
Last Post: LarryRapp
  Error terjello 5 395 12-02-2017, 09:49 PM
Last Post: terjello

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.