Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Sleep Master wireless XPAP data transfer
#31
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
(03-01-2015, 11:49 AM)cholo Wrote:
(02-28-2015, 08:03 AM)Jack_Russell_Fan Wrote:
(02-27-2015, 05:14 PM)cholo Wrote: Thanks for your reply. I did understand what this meant, not sure why it was brought up.

I have redone the set up and still no connection in station mode. I can connect in access point mode. My card is model number: SD-R008GR7AL01, could this be the problem? I have the setting set to SRS1. Is this OK for my Respironics 60 series?

Thanks again for all your help.

Your Flashair is one of the compatible models, and your XPAP machine settings are correct, if you meant PRS1!

What is the distance between the Flashair in your XPAP and your router?

Tom

My router is about 15 Ft. from my XPAP.

I uploaded a new version, v2.0.1.23, yesterday to sleepmaster.org.

You might want to try it. Also. before you uninstall your current version, select the "Redo setup for all users option" and then close the program and uninstall the old version. Install the new version.

Tom



Donate to Apnea Board  
#32
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
(03-02-2015, 12:24 AM)Jack_Russell_Fan Wrote:
(03-01-2015, 11:49 AM)cholo Wrote:
(02-28-2015, 08:03 AM)Jack_Russell_Fan Wrote: Your Flashair is one of the compatible models, and your XPAP machine settings are correct, if you meant PRS1!

What is the distance between the Flashair in your XPAP and your router?

Tom

My router is about 15 Ft. from my XPAP.

I uploaded a new version, v2.0.1.23, yesterday to sleepmaster.org.

You might want to try it. Also. before you uninstall your current version, select the "Redo setup for all users option" and then close the program and uninstall the old version. Install the new version.

Tom

Thanks sooooo much!!
This update worked for me!!

#33
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
I have an AirCurve 10 VAuto. I assume that this software would work using Generic Mode? I have to get the SD Card right?
#34
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
(03-02-2015, 11:34 AM)Luxsit5280 Wrote: I have an AirCurve 10 VAuto. I assume that this software would work using Generic Mode? I have to get the SD Card right?

Sleep Master has not been tested with the Aircurve 10, but either the AS10 option or the generic should work. Let me know how it goes!

Tom



Donate to Apnea Board  
#35
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
The newest version v2.0.1.31 now supports the Air Curve 10.

http://sleepmaster.org

Tom
#36
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
Tom,

Thank you for the incremental improvements in this software utility. Your hard work is appreciated!
#37
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
(03-14-2015, 08:23 PM)WSHenry Wrote: Tom,

Thank you for the incremental improvements in this software utility. Your hard work is appreciated!

WSHenry, you are certainly welcome!

Tom



Donate to Apnea Board  
#38
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
Awesome that this is available. Just ordered a compatible card and am looking forward to setting this up. Will let everyone know how it goes!
______________________________________
Lovin' my CPAP since day 1! (January 2015)
If we aren't cleanin' it we're breathin' it!

"Take it as it comes, specialize in having fun"
-- Jim Morrison
#39
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
I used the step by step instructions posed in this thread (thanks sgearhart!) and was working in station mode on my first try! And that's through 3 or 4 walls and 2 rooms away. I'm definitely a fan -- thx Tom for developing this!
______________________________________
Lovin' my CPAP since day 1! (January 2015)
If we aren't cleanin' it we're breathin' it!

"Take it as it comes, specialize in having fun"
-- Jim Morrison
#40
RE: Sleep Master wireless XPAP data transfer
I ran into an issue that I haven't been able to find a post on.

SM will find the card and connect to it fine but when it goes to copy the data I get this:

[Image: SM1.PNG]


Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie




Donate to Apnea Board  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  How to delete data points in Oximeter data DBBCPAP 2 59 Yesterday, 02:59 PM
Last Post: pholynyk
  Sleep Master 6.0 Jack_Russell_Fan 54 8,170 12-14-2018, 04:47 AM
Last Post: Jack_Russell_Fan
  FlashAir - why flashpap or sleep master? BlueDragon75 21 1,048 08-09-2018, 06:09 PM
Last Post: AlanE
  Sleep Master Data Viewer Issue jrdnduvall 21 2,232 04-07-2018, 12:39 PM
Last Post: Sheepish
  Sleep Master LarryRapp 14 899 12-12-2017, 02:33 PM
Last Post: LarryRapp
  [Admin Note] Sleep data needed for Sleep Master development! Jack_Russell_Fan 21 2,934 11-30-2017, 04:54 AM
Last Post: sammiller
  Import S+ sleep state data into SleepyHead HZone 3 1,118 11-01-2017, 05:20 AM
Last Post: srlevine1


New Posts   Today's Posts






About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.