Post Reply 
SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
Author Message
dpet Offline

Members

Posts: 15
Joined: Feb 2013

Machine: Respironics System 1 (561CA))
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: Swift fx
Humidifier: Respironics
CPAP Pressure: 7-11
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic

Other Comments:

Sex: Male
Location: B.C, Canada

Post: #31
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
Tried to make a new registration on sleemapper in canada but could not register. It says only available in U.S. Or . Canada.I guess B.C . is now not part of Canada. Has anyone from Canada been able to use this program. Thanks
04-19-2013 06:12 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Sleepster Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 4,995
Joined: Feb 2012

Machine: ResMed AirCurve10 VAuto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: HumidAir and SlimLine Hose
CPAP Pressure: MaxI 13.6 | MinE 5.2 | PS 4.4
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: Diagnosed Nov 2011. Conquered aerophagia.

Sex: Male
Location: Houston, Texas

Post: #32
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
I created my SleepMapper account today. There are two choices for connecting so that you can get the data from your REMstar or BiPAP machine. You can use the Bluetooth Module or you can upload it to their website by inserting your data card into your Windows computer and uploading the data to their website. This requires you to download and install the SleepMapper Data Card Uploader software. Once the data is uploaded you can supposedly view it by logging on to their website or launching the app on your smartphone or tablet. I tried and in both cases it reported that the data is not there!

Oh well, maybe I can get to work if I fiddle with it some more. So far, no luck.

Sleepster
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
04-19-2013 09:59 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
dcgrafix Offline

Preferred Members-2

Posts: 203
Joined: Sep 2012

Machine: Philips Respironics System One RemStar Pro with C-Flex+ (461CA)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro Large
Humidifier: Respironics System one
CPAP Pressure: 8
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic Other Software

Other Comments: Diabetes type 2

Sex: Male
Location: BC Canada

Post: #33
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
(04-19-2013 06:12 PM)dpet Wrote:  Tried to make a new registration on sleemapper in canada but could not register. It says only available in U.S. Or . Canada.I guess B.C . is now not part of Canada. Has anyone from Canada been able to use this program. Thanks

Yes I am from BC Canada & had no problem creating an account & able to view my data.

But it is very basic info, in my opinion it is a very weak effort to help their pertinents.

They wonder why people start to take measures in their own hands!!
Give us something worth while to work with!!!

Hammer
04-19-2013 11:16 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Sleepster Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 4,995
Joined: Feb 2012

Machine: ResMed AirCurve10 VAuto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: HumidAir and SlimLine Hose
CPAP Pressure: MaxI 13.6 | MinE 5.2 | PS 4.4
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: Diagnosed Nov 2011. Conquered aerophagia.

Sex: Male
Location: Houston, Texas

Post: #34
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
Today I inserted my SD card into my laptop and launched SleepMapper Data Card Uploader. It reported that it successfully uploaded my data to the SleepMapper website as before, but this time when I went to the website there was actually some data there. It warned me that last night's data was not there, but when I went to look the data from the night before last was there! I found out I had a AHI of 1.4, therapy hours equal to 8, and mask fit equal to 100%.

That's it!

I launched the smartphone app and saw the same information there.

So far I'm underwhelmed.

Sleepster
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
04-20-2013 01:27 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
cpapHouston Offline

New Members

Posts: 1
Joined: Apr 2013

Machine: system one
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Philips
Humidifier: Philips
CPAP Pressure: 9lbs
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #35
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
I just signed up for it last night using the sd loader and it has yet to show that they got any of my data.
04-20-2013 05:55 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
dcgrafix Offline

Preferred Members-2

Posts: 203
Joined: Sep 2012

Machine: Philips Respironics System One RemStar Pro with C-Flex+ (461CA)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro Large
Humidifier: Respironics System one
CPAP Pressure: 8
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic Other Software

Other Comments: Diabetes type 2

Sex: Male
Location: BC Canada

Post: #36
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
I found the sane thing
No data at all the first night but the next Login showed both nights.

There should be a notice about this or just fix it make it work.
Then incorporate more features inti it, as it stands it is not much help
04-21-2013 11:51 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Sleepster Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 4,995
Joined: Feb 2012

Machine: ResMed AirCurve10 VAuto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: HumidAir and SlimLine Hose
CPAP Pressure: MaxI 13.6 | MinE 5.2 | PS 4.4
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: Diagnosed Nov 2011. Conquered aerophagia.

Sex: Male
Location: Houston, Texas

Post: #37
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
Mine got the second night, but is still one night behind. And it knows it because it reports it as an error.

Anyway, the proof of concept is there. They just need to take it to higher levels and make it more useful. It's a start.

Sleepster
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
04-22-2013 12:31 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
robertbuckley Offline

Preferred Members

Posts: 99
Joined: Mar 2013

Machine: Resprionics BiPAP Auto SV Advanced
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed AirFit F-10 Full Face
Humidifier: Resprionics System One
CPAP Pressure: EEP 15; PS 4 - 10
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic

Other Comments:

Sex: Male
Location: New York, NY

Post: #38
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
This could be one of the most useless (even if it wasn't buggy) pieces of software I have ever tried.
04-22-2013 02:04 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
jspoons Offline

New Members

Posts: 1
Joined: Jun 2013

Machine: Respironics System One Auto
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Respironics Amara
Humidifier: System One
CPAP Pressure: 8
CPAP Software: Not using software

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #39
RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
(04-16-2013 09:25 AM)Hdowning Wrote:  the PR1 internet software now allows registration on SleepMapper.com and the SleepMapper smartphone app. I haven't loaded any data yet because I have a Mac and it requires downloading a windows app (or bluetooth or web devices on your PR1.). Today I will go into Windows on the Mac and try it.

Hi. Is there a solution for Mac users yet? Thanks!
06-04-2013 11:48 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
dcgrafix Offline

Preferred Members-2

Posts: 203
Joined: Sep 2012

Machine: Philips Respironics System One RemStar Pro with C-Flex+ (461CA)
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Quattro Large
Humidifier: Respironics System one
CPAP Pressure: 8
CPAP Software: SleepyHead EncoreBasic Other Software

Other Comments: Diabetes type 2

Sex: Male
Location: BC Canada

Post: #40
Thumbsdown RE: SleepMapper is up and running! [Philips-Respironics software]
(04-22-2013 02:04 PM)robertbuckley Wrote:  This could be one of the most useless (even if it wasn't buggy) pieces of software I have ever tried.

I agree It is always 2 days behind in the uploads & continuously says "There is no data for today's date" then gives you a help notice to learn how to upload your data but doesn't work.

Piece of CRAP!!
06-04-2013 12:51 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Equipment] respironics bipap error code hanasdaddy 6 115 12-07-2016 01:48 AM
Last Post: hanasdaddy
  Respironics 9 minute cycle with no events. pixpop 2 87 12-06-2016 09:17 PM
Last Post: trish6hundred
  [Equipment] Respironics blower failure SleepyinMTL 2 138 12-03-2016 12:52 AM
Last Post: trish6hundred
  [Pressure] How to change pressure - Respironics Solo slgoltz 5 20,023 11-30-2016 06:32 PM
Last Post: randx2
  philips remstar auto a-flex skylersdad 2 170 11-29-2016 05:47 PM
Last Post: trish6hundred
  [Equipment] airsense 10 with philips dreamweaver mask abrun7 4 234 11-15-2016 05:27 PM
Last Post: edfreeman
  Ever try to call Philips Respironics for tech support? old dude 9 5,079 11-14-2016 12:27 AM
Last Post: Md Hoq

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)