Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Sleepyhead and DreamStation
#1
Just got the DreamStation and downloaded Sleepyhead. My machine has a modem so I don't see an option to import data. What am I missing? Thinking-about
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#2
Lift door on right side. SD card is in a slot. Depress SD card and it will come out. You use the SD card in a card reader on/in your PC.
Generally considered best practice to slide the lock tab on the SD card to lock before inserting into the reader. Unlock before replacing in PAP unit

Admin Note:
JustMongo passed away in August 2017
Click HERE to read his Memorial Thread

~ Rest in Peace ~
Post Reply Post Reply
#3
There is no SD card. It's got a modem.
Post Reply Post Reply
#4
They should have an SD card. What is located here? (circled in red)

[Image: dreamstation_sd.PNG]

[Image: dreamstation_sd2.PNG]

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#5
It's empty.
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#6
Did you get this from a DME? If so, I would call them and ask them where the card went. Otherwise, you can get one and put it in. Minimum of 2gb would be needed.

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#7
It also is supposed to have Bluetooth to connect to DreamMapper app or Alice NightOne.

Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie

Post Reply Post Reply
#8
It did come from a DME. If I put in an SD card will it screw up the reporting via the modem?
Post Reply Post Reply
#9
The manual says it "may include the following items: ... SD card".

I thought it was normally included, it was on mine. The DME might have a stack of them - I wonder if they are reselling?

   
Post Reply Post Reply



Donate to Apnea Board  
#10
No telling!

Can I put an SD card in without messing up the modem transmission to my Doc?
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Respironics Dreamstation - noisy motor? bernie01 23 488 02-17-2018, 09:32 AM
Last Post: Sleeprider
  [Equipment] Aircurve vs Dreamstation Data Recording question bfry 31 690 02-16-2018, 08:31 AM
Last Post: Sleeprider
  Respironics DreamStation APAP - humidification ghstudio 3 228 02-12-2018, 01:40 AM
Last Post: Hydrangea
  Is my Dreamstation on the fritz? Madcat207 11 398 02-08-2018, 03:54 AM
Last Post: holden4th
  PR Dreamstation BiPAP Auto Theiceman 22 609 02-06-2018, 09:45 AM
Last Post: Sleeprider
Sad [Equipment] Dreamstation firmware 1.1.4 problem hadley101 8 461 01-26-2018, 01:38 PM
Last Post: hadley101
  Sudden Change to AHI After Dreamstation Firmware Upgrade RWhipkey 18 1,256 01-26-2018, 05:47 AM
Last Post: ajack

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.