Post Reply 
Sleepyhead auto corruption
Author Message
migos Offline

Members

Posts: 7
Joined: Jun 2016

Machine: RESMED S9 autoset
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: unsure
Humidifier: unsure
CPAP Pressure: unsure
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #1
Sleepyhead auto corruption
Hello

For unknown reason, Sleepyhead seems to double the AHI for some days ;
Below examples for 05/07/16 , AHI is ( correct ) at 0.98 on one PC , and 1.96 on another PC .
Any suggestion?
Thanks


[attachment=2645]

[attachment=2646]
07-13-2016 01:15 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
migos Offline

Members

Posts: 7
Joined: Jun 2016

Machine: RESMED S9 autoset
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: unsure
Humidifier: unsure
CPAP Pressure: unsure
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #2
RE: Sleepyhead auto corruption
.... to illustrate the anomaly :

Originally, on 04/07, the AHI was 1.46 on SleepyHead and 1.4 on Resscan.

Since that, the AHI on SleepyHead has doubled : 2.93 :
[Image: img_0511.jpg]
Of course, this anomaly impacts on the average AHI

It is still 1.4 on Resscan:
[Image: img_0512.jpg]


Thia anomaly happens on 3 days over the last 30 days .

Thanks for your help

MG
07-14-2016 05:36 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
AlanE Offline

Advisory Members

Posts: 1,499
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 Autoset
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10 & Mirage Liberty backup
Humidifier: Built-in
CPAP Pressure: 10-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: ʕ•ᴥ•ʔ So Long, and Thanks for All the Fish

Sex: Male
Location: Southwest Florida

Post: #3
RE: Sleepyhead auto corruption
Try rebuilding the data.

[Image: SH-Rebuild-Data.JPG]



Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie
07-15-2016 11:54 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
migos Offline

Members

Posts: 7
Joined: Jun 2016

Machine: RESMED S9 autoset
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: unsure
Humidifier: unsure
CPAP Pressure: unsure
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Male
Location:

Post: #4
RE: Sleepyhead auto corruption
Many Thanks Alan !
It worked fine .
Best regards
MG
07-19-2016 02:40 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
AlanE Offline

Advisory Members

Posts: 1,499
Joined: Mar 2015

Machine: ResMed AirSense 10 Autoset
Mask Type: Nasal pillows
Mask Make & Model: P10 & Mirage Liberty backup
Humidifier: Built-in
CPAP Pressure: 10-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: ʕ•ᴥ•ʔ So Long, and Thanks for All the Fish

Sex: Male
Location: Southwest Florida

Post: #5
RE: Sleepyhead auto corruption
You're welcome. hopefully it won't get messed up again.



Using FlashAir W-03 SD card in machine. Access through wifi with FlashPAP or Sleep Master utilities.

I wanted to learn Binary so I enrolled in Binary 101. I seemed to have missed the first four courses. Big Grinnie
07-19-2016 11:25 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  SleepyHead and DreamStation Auto CPAP Jimsp1 33 7,998 03-31-2016 03:00 PM
Last Post: archangle
  Sleepyhead and Aircurve 10 Auto VPAP question ramblingasian 3 837 10-03-2015 08:07 PM
Last Post: vsheline
  Philips Dorma 500 Auto not supported by SleepyHead Sleepy Hollow 23 4,791 09-03-2015 03:04 PM
Last Post: zonk
  Sleepyhead and Philips Respironics REMstar Auto A-Flex Hilobarbie 4 1,890 03-26-2015 08:06 PM
Last Post: Hilobarbie

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)