Post Reply 
The "Auto" Aspect of ResMed S10 AirSense AutoSet
Author Message
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,947
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #11
RE: The "Auto" Aspect of ResMed S10 AirSense AutoSet
(11-20-2015 01:23 AM)LordPeanut Wrote:  Haha, no, definitely not buying locally. I purchased a "gently used" one from the US. Much cheaper. :-)
Sound like, you did your homework ... brownie point
You'll need plug adapter, I got an S8 power cord from Supplier #13, works with S9 and AirSene 10 power supply
Good luck
11-20-2015 02:43 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can someone with a Resmed Airsense 10 help me with preventing rainout? Ihaveapnea 12 360 Today 12:15 AM
Last Post: wubisnotanabbreviation
  [Equipment] Auto start on resmed elite s9 justka 5 182 01-08-2017 07:42 PM
Last Post: zonk
  All you wanted to know about the ResMed Airsense 10 sharp56 217 121,571 01-06-2017 04:03 AM
Last Post: MaErl
Question ResMed AirSense 10 Badjo17 33 3,673 01-05-2017 09:35 PM
Last Post: CPAP2Live
  Need to get Data from Resmed Vpap Auto (not the S9) wilkr 3 127 01-05-2017 12:10 AM
Last Post: justMongo
  Resmed Aircurve V10 Auto data? Dshow 6 256 01-02-2017 06:10 PM
Last Post: trish6hundred
  [CPAP] ResMed AirSense 10 makes loud noise when inhaling. sanger 91 33,446 12-31-2016 02:00 PM
Last Post: PaytonA

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)