Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account

New Posts   Today's Posts

The "Auto" Aspect of ResMed S10 AirSense AutoSet
(11-20-2015, 01:23 AM)LordPeanut Wrote: Haha, no, definitely not buying locally. I purchased a "gently used" one from the US. Much cheaper. :-)
Sound like, you did your homework ... brownie point
You'll need plug adapter, I got an S8 power cord from Supplier #13, works with S9 and AirSene 10 power supply
Good luck

Post Reply Post Reply

Donate to Apnea Board  

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Semi-permanently disabling modem in ResMed Airsense 10 Sleep87 85 24,775 5 hours ago
Last Post: Nito
  ResMed AirSense 10 AutoSet mask setting txrpls 7 214 Yesterday, 11:49 PM
Last Post: CB91710
  Resmed S10 Airsense vs. Respironics Dream Station Weird Tolkienish Figure 134 53,829 03-18-2018, 06:55 AM
Last Post: FirstNoele
  resmed airsense 10 wifi kerm007 34 2,482 03-17-2018, 10:49 PM
Last Post: Crimson Nape
  [Equipment] TIME/DATE - ResMed AirSense AutoSet 10 srlevine1 6 161 03-17-2018, 05:47 PM
Last Post: PaulaO2
  Resmed Aircurve ASV vs Airsense autoset mjoereid 22 507 03-10-2018, 08:55 PM
Last Post: Shin Ryoku
  Radical display change on Airsense Autoset 10 jdlee2323 5 192 03-10-2018, 05:08 PM
Last Post: sonicboom

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts

About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.