Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

The "Auto" Aspect of ResMed S10 AirSense AutoSet
#11
(11-20-2015, 01:23 AM)LordPeanut Wrote: Haha, no, definitely not buying locally. I purchased a "gently used" one from the US. Much cheaper. :-)
Sound like, you did your homework ... brownie point
You'll need plug adapter, I got an S8 power cord from Supplier #13, works with S9 and AirSene 10 power supply
Good luck

Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [CPAP] Qantas Flight with Resmed S9 Autoset Lofty 13 280 11-16-2017, 01:08 PM
Last Post: HalfAsleep
  Resmed Autoset 10 alarm sound Ibiban 15 1,347 11-14-2017, 11:46 AM
Last Post: GrammaBear
  [split] New member - Res-Med AirSense S10 CPAP or Autoset BJ54 6 178 11-13-2017, 01:39 PM
Last Post: Sleep2Snore
Thumbsup [Equipment] Resmed Airmini w/P10 and S9 Autoset pboyett 1 86 11-12-2017, 06:36 PM
Last Post: trish6hundred
  I got my Airsense 10 Autoset today. alarsen77 22 477 11-10-2017, 01:14 AM
Last Post: alarsen77
  resmed airsense 10 wifi kerm007 13 405 11-07-2017, 10:37 PM
Last Post: yankees123
  [CPAP] Resmed Airsense 10 makes breathing noise LSU101 8 386 11-06-2017, 09:47 PM
Last Post: trish6hundred

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.