Hello Guest, Welcome to Apnea Board !
As a guest, you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use.
To post a message, you must create a free account using a valid email address.

or Create an Account


New Posts   Today's Posts

Transferring CPAP info to PC
#1
Hello everyone,

the machine on the left, specifically the DV53D-HH model, how do I transfer the data to sleepyHead? There is no SD card slot.

Thank you.
"I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake."
Post Reply Post Reply
#2
From what I can see, it looks like that model does not record detailed data.
Post Reply Post Reply
#3
hum, I thought it did, I have the specs link, but it won't let me post it here until I hit 8 posts.

and there is a daily quota lol
"I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake."
Post Reply Post Reply


#4
You need to buy a Smartlink module and data card to allow this machine to download data.
Post Reply Post Reply
#5
I googled it based on your post, thank you, I have found it! Smile
"I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake."
Post Reply Post Reply
#6
I recently bought a later version Intellipap2 (DV64 model) and while it does have an SD card the computer refuses to recognise it and I suspect I need to have the Devilbiss Smartlink software installed on the PC before any of the data is readable.
Post Reply Post Reply


#7
I found one for around 100 dollars without the software, with it it's almost double the price.

-----
Moderator Action: Link Removed
To maintain our status as an educational organization, the only commercial links allowed in this forum are to CPAP-related manufacturer websites. This is stated in the Apnea Board Rules with details given in the Commercial Links Policy section.
-----

Google is your friend - search for SmartLink Therapy Management Module
"I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake."
Post Reply Post Reply
#8
I just downloaded SleepyHead, and now need to know where I can get a cable to go from the port on the back of my DeVilbiss DV54 AutoAdjust to my computer's USB port.

Any help will be appreciated.
Thanks,
Roger...
Post Reply Post Reply
#9
My bad on the link, still getting used to this forum's format.

"I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake."
Post Reply Post Reply


#10
The more I read this forum, the more I realize it's probably pointless to buy the SmartLink for my CPAP machine, It seems I have the ol' brick! lol, but at least it keeps me alive, so I am not complaining.

Think I'll just wait to get a better machine...Smile
"I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake."
Post Reply Post Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  cpap info download with no SD card, external modem only confusedcpap 4 272 10-07-2017, 04:31 AM
Last Post: confusedcpap
  sleepyhead software - how to get info from CPAP to computer? cookie810 31 8,745 08-29-2017, 02:30 AM
Last Post: boutros55
  deleteing old info altasnowman 1 260 08-08-2017, 10:17 PM
Last Post: CB91710
  Encore Pro 2 - Looking for info on creating/reading WaveForm reports thebrewery 8 800 03-22-2017, 08:32 PM
Last Post: thebrewery
  Rescan and Sleepyhead: Transferring data to new computer Hmm888 4 677 05-28-2016, 02:42 PM
Last Post: justMongo
  Sd card info mclift35 3 733 04-14-2016, 07:57 PM
Last Post: Crimson Nape
  Transferring SleepyHead Data to 2nd Computer peelsaenpa 7 896 03-07-2016, 05:36 PM
Last Post: LanceC

Forum Jump:

New Posts   Today's Posts




About Apnea Board

Apnea Board is an educational web site designed to empower Sleep Apnea patients.

For any more information, please use our contact form.