Post Reply 
clearing s9 memory
Author Message
herefishy Offline

Members

Posts: 15
Joined: Jan 2013

Machine: resmed s9
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Mirage activa lt
Humidifier: none
CPAP Pressure: 10
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Female
Location: us

Post: #1
clearing s9 memory
I bought a used autoset and coincidentally the first user started with Feb 2 of 2012, so our stats kind of overlap - is there any way to clear that first users data out?
02-05-2013 02:34 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #2
RE: clearing s9 memory
Hi herefishy
you need to go to the clinical menu (Configuration) to erase the data
allows you to erase all data stored
machine hours cannot be erased

the manual is available via email (scroll down to section three)
http://www.apneaboard.com/adjust-cpap-pr...tup-manual

S9 setup information and video
http://www.apneaboard.com/resmed-s9-cpap-setup
02-05-2013 03:03 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
PaulaO2 Offline
Wiki Editor
Moderators

Posts: 8,068
Joined: Feb 2012

Machine: S9 Autoset
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: F&P Simplus
Humidifier: H5i
CPAP Pressure: 14-20
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments: Ehlers-Danlos Syndrome, Hypermobility Type; chronic sarcasm

Sex: Undisclosed
Location: western NC, USA

Post: #3
RE: clearing s9 memory
Yes, in the clinician menu under configuration. It will erase all but the total hours used (machine hours). If that is important to you, then just write the hours on a sticker and put on bottom of machine.

Do you have the clinician manual? You should get it if you don't.
http://www.apneaboard.com/forums/Forum-Private-Files-and-Links

Hold the silver button that has the two checkmarks on it while also holding down the knob. Let go when the screen changes to the clinician menu.
Turn knob to select the "Configurations" menu.
Tap knob (screen turns orange I think)
Turn knob to select "Erase data".

I would assume you then tap the knob again. Not sure what the screens say after that.

PaulaO2
Apnea Board Moderator
www.ApneaBoard.com


Breathe deeply and count to zen.

INFORMATION ON APNEA BOARD FORUMS OR ON APNEABOARD.COM SHOULD NOT BE CONSIDERED AS MEDICAL ADVICE. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF A PHYSICIAN BEFORE SEEKING TREATMENT FOR MEDICAL CONDITIONS, INCLUDING SLEEP APNEA. INFORMATION POSTED ON THE APNEA BOARD WEB SITE AND FORUMS ARE PERSONAL OPINION ONLY AND NOT NECESSARILY A STATEMENT OF FACT.
02-05-2013 03:08 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
herefishy Offline

Members

Posts: 15
Joined: Jan 2013

Machine: resmed s9
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Mirage activa lt
Humidifier: none
CPAP Pressure: 10
CPAP Software: SleepyHead

Other Comments:

Sex: Female
Location: us

Post: #4
RE: clearing s9 memory
Got it - thanks! Now to see MY data tomorrow.
02-05-2013 03:19 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #5
RE: clearing s9 memory
(02-05-2013 03:03 PM)zonk Wrote:  machine hours cannot be erased
run hours is not reset when data is erased
02-05-2013 04:25 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
Ugly Offline

Preferred Members

Posts: 568
Joined: Oct 2012

Machine: ResMed S9 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: ResMed Mirage Micro
Humidifier: ResMed H5i
CPAP Pressure: 7-14
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: Hydrocephalus, myopia, depression, chronic ugliness, stupidity, tinnitus, mixed sleep apnea.

Sex: Male
Location: Barrie Ontario Canada

Post: #6
RE: clearing s9 memory
(02-05-2013 03:03 PM)zonk Wrote:  machine hours cannot be erased

You know that's not true. If the hours can be written they can be erased. However, one probably has to know enough about the inner circuitry to reset it properly. That's way out of my realm.
02-06-2013 01:53 PM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
TorontoCPAPguy Offline

Preferred Members-2

Posts: 143
Joined: May 2012

Machine: S9 Autoset II
Mask Type: Full face mask
Mask Make & Model: Mirage Quattro FFM
Humidifier: H5i; Control III Germicide
CPAP Pressure: 12-20
CPAP Software: ResScan SleepyHead

Other Comments: CMS50EW Oximeter; Everflo Q O2 Concentrator; O2 Analyzer; Climate Control Hose (winter)

Sex: Male
Location: Toronto; Southern USA; etc.

Post: #7
RE: clearing s9 memory
So, how do we do a full reset? I am thining that my S9 Autoset is not blowing what it should be blowing; the pressure appears to be lower than indicated. I compare it to my spare set to the same pressure and the spare appears to be blowing a LOT more pressure than the S9 Autoset. I'd like to do a full hard reset. Next I'd like to source a manometer and actually measure the pressures. Anyone have a manometer they'd like to sell?

----------------------------------------------------------------------------
Educate, Advocate, Contemplate.
Herein lies personal opinion, no professional advice, which ALL are well advised to seek.
02-11-2013 12:20 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply

Donate to Apnea Board
zonk Offline

Advisory Members

Posts: 7,908
Joined: Feb 2012

Machine: A10 AutoSet
Mask Type: Nasal mask
Mask Make & Model: Activa LT
Humidifier: Integrated /ClimateLineAir
CPAP Pressure: 9/13
CPAP Software: ResScan

Other Comments: CPAP since Nov 2010

Sex: Male
Location: Australia

Post: #8
RE: clearing s9 memory
(02-11-2013 12:20 AM)TorontoCPAPguy Wrote:  Anyone have a manometer they'd like to sell?
Home-made "Manometer" for few dollars
http://www.apneaboard.com/forums/Thread-...ew-dollars

Supplier #2 have one for $35 include shipping
http://www.apneaboard.com/forums/Thread-CPAP-Supplier-List
02-11-2013 01:21 AM
Find all posts by this user Post Reply Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Memory Loss Newbee2016 22 727 11-25-2016 02:15 PM
Last Post: kwhenrykerr
  [CPAP] Do sleep MD's use memory card data? beet 15 792 09-23-2016 07:25 PM
Last Post: richb
  Clearing rain out from tubing shokk 13 855 07-07-2016 04:21 AM
Last Post: shokk
  [Equipment] what kind of memory card is used for REMSTAR System One DS560? asdftalk 10 669 07-03-2016 09:18 PM
Last Post: egzbuen
  Machine not clearing info at noon me50 4 886 09-02-2015 09:17 PM
Last Post: me50
  ResMed memory card pgstegall 20 3,235 03-08-2015 08:16 PM
Last Post: archangle
  Messed up the ResMed A10 memory card suedanem 1 666 01-28-2015 02:33 PM
Last Post: Crimson Nape

Forum Jump:

Who's Online (Complete List)